Протягом доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 10 травня, збройні формування Російської Федерації сім разів порушувалирежим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 11 травня.

Неподалік населеного пункту Троїцьке окупанти відкривали вогонь із мінометів 120-го калібру. Біля Опитного – з мінометів калібру 82 мм.

Поблизу Старогнатівки противник двічі здійснив обстріл зі стрілецької зброї, ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

У передмісті населених пунктів Авдіївка, Південне та Водяне російські окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає, наголосили у штабі. Ситуацію у зоні проведення ООС називають контрольованою.

Станом на 7 годину ранку, 11 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Як повідомлялося, за дев'ять місяців - від липня 2020 року збройні формування РФ здійснили майже 1400 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних сил загинули 34 українських бійців, ще понад 100 воїнів зазнали поранень.

Відео Новини з фронту: Москва хоче заблокувати українські порти на Приазов'ї

Десантні та артилерійські катери ВМС Росії і швидкісні ФСБ.  З Каспійської флотилії окупанти нагнали цілий флот в Азовське море. Частина пішла. А інші судна лишились. Окупанти стоять на рейдах у зоні видимості наших прикордонників. Уздовж лінії Маріуполь-Бердянськ російські катери постійно курсують, демонструючи свою присутність. Таку поведінку наш очільник МЗС назвав повзучою окупацією. Так Москва хоче заблокувати українські порти на Приазов'ї.    

Новини з фронту: Москва хоче заблокувати українські порти на Приазов'ї
ТСН. 16:45
  • Facebook 2
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader