П'ятьох військовослужбовців літаком санавіації евакуювали з Дніпра до Києва
П'ятьох військовослужбовців літаком санавіації евакуювали з Дніпра до Києва

П'ятьох військовослужбовців літаком санавіації евакуювали з Дніпра до Києва

Усі евакуйовані військові перебувають у стабільному стані.

З військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові 12 травня планово евакуювали до Києва військовослужбовців. Поранені та хворі бійці лікувалися у Харкові, але нині їхній стан стабільний, вони проходять діагностику.

Про це повідомили у командуванні Медичних сил Збройних Сил України.

Уточнюється, що військових, стан яких стабілізували у медзакладі Харкова та підготували до наступного етапу лікування, евакуювали реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил ЗСУ Ан-26 “ВІТА” .

Серед ушпиталених - троє поранених та двоє хворих військовослужбовців. Їх спершу привезли до військового майданчику міжнародного аеропорту "Бориспіль", а потім спеціалізованим транспортом - відвезли до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" у Києві.

"Військовослужбовці забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації. За словами військових медиків, стан здоров’я пацієнтів стабільний", - йдеться в повідомленні.

Наразі українські воїни розміщенні у відділеннях центру та проходять діагностичне обстеження для подальшого призначення відповідного лікування.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Новини України: у військовому шпиталі помер старший солдат Віктор Городніченко

У військовому шпиталі помер старший солдат Віктор Городніченко. Він був родом із Полтавської області. Боєць зазнав кульового поранення поблизу села Зайцеве наприкінці квітня. Сталося це внаслідок ворожого обстрілу снайпером. Військового спершу шпиталізували до Бахмутської лікарні, потім доправили до Харкова. Але врятувати його життя медики не змогли.    

Новини України: у військовому шпиталі помер старший солдат Віктор Городніченко
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
loader
loader