alyona alyona розповіла про подарунки, які їй робить бойфренд
alyona alyona розповіла про подарунки, які їй робить бойфренд

alyona alyona розповіла про подарунки, які їй робить бойфренд

Популярна українська реперка alyona alyona, яка стала найкращою виконавицею за версією YUNA-2021, розповіла про особисте життя.

Так, в коментарі сайту ТСН.ua артистка поділилася, що пара лише на старті стосунків, адже зустрічається менше, ніж півроку. Знаменитість похизувалася, як її тішить таємничий обранець.

"Він знає, що я дуже люблю квіти, які продають дідусі та бабусі, які зривають їх зі своїх клумб. Він намагається раз на тиждень знайти їх та придбати Анютині вічка, ромашки – такі прості, звичайні квіти. Він знає, що я дуже люблю підтримувати пенсіонерів. Також він готує мені їсточки, щось корисне, якийсь дієтичний салат", – розповіла артистка.

instagram.com/alyona.alyona.official

Зі свого боку, реперка зізналася, що нечасто тішить коханого, адже через напружений графік мало часу проводить вдома.

"Він більше вдома перебуває. Але я вже намагалася показати, що попри те, що я дуже занята і я вдома мало часу, я готую. Готую смачно, і борщ я йому варила, йому дуже сподобалося. Все, це найголовніше", – зазначила знаменитість, справжнє ім’я якої Альона Савраненко.

Також зірка поділилася, поки що не збирається йти під вінець, як і розсекречувати ім’я обранця. Весілля пара ще не обговорювала.

Нагадаємо, не так давно alyona alyona пригадала свій перший секс та розповіла, про що брехала партнерам. Реперка дала відверте інтерв'ю.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом