alyona alyona відповіла, чому пародіює оголені фото американських зірок
alyona alyona відповіла, чому пародіює оголені фото американських зірок

alyona alyona відповіла, чому пародіює оголені фото американських зірок

Українська реп-виконавиця alyona alyona, яка раніше розповіла про подарунки від коханого, пояснила, чому робить пародії на відверті фото відомих американських зірок.

У коментарі сайту ТСН.ua артистка, яка стала найкращою виконавицею за версією YUNA-2021, поділилася, що цими знімками вона порушує важливі соціальні теми.

"Тему, яка стосується жінок, або якогось явища в суспільстві, яке мене турбує, про яке мені хочеться поговорити. Я вважаю, що це вдалий метод пародій, при чому я їх роблю зі своїм тілом, не паплюжачи його та не змінюючи своїх форм у фотошопі. Мені навіть вдається достукатися до людей, що для мене є супер великою перемогою", – пояснила знаменитість.

instagram.com/alyona.alyona.official

Зокрема, під останнім дописом, де Альона Савраненко повторила оголену світлину Кім Кардашян, зірка поміркувала на тему, що не можна цькувати людину за те, як вона одягається.

Раніше ж співачка говорила про викривлення інформації, несправедливість стереотипу "жінка – домогосподарка" та заздрість щодо достатку інших людей.

Нагадаємо, раніше alyona alyona топлес та з висунутим язиком повторила образ Cardi B. Реперка не припиняє епатувати фотопародіями на зірок.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом