Стало відомо, хто очолив Вижницьку окружну прокуратуру
Стало відомо, хто очолив Вижницьку окружну прокуратуру

Стало відомо, хто очолив Вижницьку окружну прокуратуру

У п’ятницю, 14 травня, виконувач обов’язків керівника Чернівецької обласної прокуратури Вячеслав Чорней представив керівника Вижницької окружної прокуратури.
"Комісією з добору керівного складу органів прокуратури схвалено призначення на цю посаду Олександра Мельничука.
Представляючи очільника окружної прокуратури Вячеслав Чорней відзначив, що очікує від нього ефективної роботи: «Ви повинні пам’ятати, що відповідаєте за забезпечення якісного виконання обов’язків всіма прокурорами окружної прокуратури, а також за ефективну координацію правоохоронних органів району. Працюватимете злагоджено та чесно – буде результат!»
У свою чергу Олександр Мельничук запевнив, що на кожен факт порушення закону на території Вижницького району, буде невідкладна реакція окружної прокуратури", - йдеться у повідомленні.
ДОВІДКА: Олександр Мельничук розпочав роботу в органах прокуратури у 2008 році на посаді помічника прокурора Глибоцького району Чернівецької області. Працював прокурором у відділах апарату прокуратури Чернівецької області, заступником прокурора Новоселицького району, прокурором Кельменецького району, першим заступником керівника Сторожинецької місцевої прокуратури.
Теги по теме
Прокуратура призначення Буковина
Источник материала
Поделиться сюжетом