28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Колишня голова СЕС Києва Ірина Козлова переїхала молоду дівчину: справу можуть "зам'яти"
Колишня голова СЕС Києва Ірина Козлова переїхала молоду дівчину: справу можуть "зам'яти"

Колишня голова СЕС Києва Ірина Козлова переїхала молоду дівчину: справу можуть "зам'яти"

Під час аварії, що трапилася 1 травня в Києві, постраждала Наталія Дика ледве залишилася жива. Виявилося, що винною в ДТП була колишня головна санітарна лікарка Києва Ірина Козлова.

Постраждала під час ДТП, що трапилося 1 травня на перехресті вулиць Саксаганського та Антоновича в Києві, дівчина Наталія Дика розповіла, що досі не отримала ні копійки компенсації від винуватиці аварії.

Батьки дівчини збирали її зуби по асфальту в прямому сенсі цього слова, а сама Наталія дивом вижила.

Подробиці події дівчина описала на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Всі свіжі новини України, ДТП читайте на MY.UA.

Що сталося з Наталією Дикою

Наталія Дика переходила вулицю на зелене світло світлофора. Коли дівчина вже дійшла до середини дороги її збив білий позашляховик Nissan Juke, що просто летів на швидкості. Після удару в спину Наталія впала, а автомобіль переїхав постраждалу всіма колесами і поїхав далі.

Водій навіть не зупинився спочатку. За словами дівчини, вона бачила, як позашляховик проїхав ще кілька метрів.

Зупинилася винуватиця ДТП тільки після того, як перехожі почали кричати та вибігати на дорогу.

Після того, як на місце події прибули представники поліції, з’ясувалося, що за кермом була Ірина Козлова – 74-річна колишня головна санітарна лікарка міста Київ. Вона 12 років обіймала посаду, а останні роки очолювала СЕС Шевченківського району Києва.

Дівчина отримала струс мозку, вибиті 5 передніх зубів, розрив десни, грижу хребта, розсічення голови, численні рани, синці та забої. А головне – дівчина досі перебуває в стані психічного потрясіння. Минуло вже 18 днів з моменту аварії, а вона не може продовжити нормально жити. Наталія боїться сама виходити на вулицю, мучиться головними болями, погано спить та не може повернутися до роботи.

Чекаємо Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Компенсація моральних та фізичних збитків

Дівчина повідомила, що тільки лікування щелепи обійдеться їй в 400 тисяч гривень. Лікування інших травм та реабілітація поки що взагалі не беруться до уваги, оскільки сума неймовірна.

Наталія не хотіла розголошувати, хто ледве не відправив її на той світ, покладаючись на порядність та чесність людини. Однак Козлова заявила, що в неї немає грошей і не компенсувала потерпілій ні копійки за лікування.

Вона взагалі відмовляється спілкуватися та зустрічатися з дівчиною. Тільки на 16 день після аварії вона зателефонувала Наталії та принесла свої вибачення.

На місці події, коли Наталію вже забрала карета швидкої, дочка Козлової Олена Чащева запевнила батьків дівчини, що її родина зробить все можливе, щоб допомогти та врятувати життя потерпілої.

Внук Ірини Козлової Дмитро Чащевий працює адвокатом та має свою юридичну фірму. Він одразу ж вийшов на зв’язок, коли батько Наталії пішов подавати заяву для відкриття кримінальної справи за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Після нетривалого спілкування Дмитро Чащевий повідомив, що його бабуся – пенсіонерка і просто не володіє такими сумами грошей. Тому суму компенсації буде вирішувати суд.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що 13 травня під Полтавою в ДТП загинула знімальна група українського телеканалу.

Одна з постраждалих українок в аварії в Польщі пішла з життя. Всі новини про ДТП та їх наслідки читайте на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом