Наомі Кемпбелл стала мамою та поділилася першим знімком немовля
Наомі Кемпбелл стала мамою та поділилася першим знімком немовля

Наомі Кемпбелл стала мамою та поділилася першим знімком немовля

Відома американська модель Наомі Кемпбелл вперше стала мамою.

Радісною новиною 50-річна зірка поділилася у своєму Instagram, опублікувавши перше фото немовля. Проте обличчя новонародженої дитини не видно, лише її маленькі ніжки та рука Наомі зафільмовані на знімку.

Судячи з одягу Кемпбелл стала мамою дівчинки, проте ані імені, ані статі зірка не повідомила.

"Прекрасне маленьке щастя вибрало мене в як свою матір. Це така величезна честь для мене - прийняти в своє життя цю ніжну душу, що не вистачає слів, щоб описати зв'язок, який я тепер поділяю з тобою, мій ангел. Немає більшої любові на світі", - зазначила під знімком модель.

Варто зазначити, що про те хто батько дитини, і як вона з'явилася на світ зірка також вирішила промовчати, і це не дивно, осільки своє особисте життя вона тримає під сімома замками. Однак шанувальники припускають, що Кемпбелл вдалася до послуг сурогатної матері або усиновила немовля.

радісну подію у життя зірки не оминули й інші знаменитості. Так свої привітання під фото, вже встигли залишити відомі дизайнери Марк Джейкобс, Ріккардо Тиші та Донателла Версаче, акторки Зої Салдана і Софі Тернер, співачка Ріта Ора, моделі Єва Герцигова, Хелена Крістенсен та багато інших.

Нагадаємо, не так давно Наомі Кемпбелл взяла участь у відвертій фотосесії і прикрасила обкладинку нового номера модного видання i-D. Так на знімку модель постала топлес у самих лише трусиках.

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
loader
loader