Після весняного локдауну в Україні до роботи не повернулося 14% ресторанів і кафе, – Опендатабот
Після весняного локдауну в Україні до роботи не повернулося 14% ресторанів і кафе, – Опендатабот

Після весняного локдауну в Україні до роботи не повернулося 14% ресторанів і кафе, – Опендатабот

Кількість закладів харчування в Україні після весняного локдауну скоротилася на 14%.

Про це повідомляє Опендатабот.

Згідно з повідомленням, за період весняного локдауну кількість закладів харчування скоротилася на 14%.

При цьому їх обіги впали на 12%.

- Реклама -.

Експерти нагадали, що у кінці березня в багатьох українських містах був введений локдаун, який завершився наприкінці квітня.

В умовах обмежень “червоної” зони ресторани могли працювати лише на виніс.

В деяких областях обмеження були зняті раніше, тому вже наприкінці квітня спостерігався незначний ріст.

Зазначається, що на травневі свята обмеження були зняті, однак відкрилося 2% ресторанів.

Обіг також збільшився лише на 2% у порівнянні з показниками локдауну.

Загалом, за інформацією Опендатабот, за рік ресторанний бізнес втратив майже 40% від працюючих закладів.

Источник материала
loader
loader