Тіло 29-річної українки Христини Новак знайшли в напівзруйнованому котеджі в Італії: дівчину шукали кілька місяців
Тіло 29-річної українки Христини Новак знайшли в напівзруйнованому котеджі в Італії: дівчину шукали кілька місяців

Тіло 29-річної українки Христини Новак знайшли в напівзруйнованому котеджі в Італії: дівчину шукали кілька місяців

Після тривалих пошуків та допитів підозрюваного італійська поліція знайшла тіло українки Христини Новак. Дівчина зникла пів року тому.

21 травня в занедбаному фермерському котеджі поблизу Пізи знайшли тіло 29-річної українки Христини Новак.

Справа про незаконне володіння зброєю та зберігання наркотиків іспанця Айрама Гонсалеса Негрима перетворилася на таємницю смерті його співмешканки Христини Новак, української дівчинки, яка зникла минулого листопада.

Головним підозрюваним був сусід пари та власник будинку, який вони винаймали, 50-річний майстер тату Франческо Ліпіно.

Чоловіка заарештували ще 23 березня, однак він ні в чому не зізнався. Слідство, судячи з наявної інформації та доказів, які залишилися на місці подій, і раніше стверджувало, що дівчини вже немає серед живих.

Однак її мама одеситка Інна Новак до останнього відмовлялася вірити в найгірше.

Нову інформацію оприлюднило італійське видання ilmessaggero.it.

Як знайшли зниклу українку

Італійські правоохоронці відслідкували звідки надходили останні сигнали з телефону Христини Новак. Саме поблизу Кастельфранко-ді-Сотто в занедбаному котеджі і знайшли тіло дівчини. За повідомленнями преси, вона проживала недалеко від того місця.

Державний прокурор Пізи вважає, що у вбивстві дівчини винний сусід та партнер її нареченого по бізнесу Франческо Лупіно.

За версією слідства, дівчина випадково почула розмову між чоловіками та дізналася те, чого знати не повинна була.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Детальніше про зникнення Христини Новак

Христина Новак родом з Одеси. Вона познайомилася з іспанцем Айрамом Гонсалесом Негримом в минулому році в мережі. Чоловік особисто приїхав до України у вересні 2020-го року та забрав дівчину з собою до Італії.

В Одесі залишилася жити мама Христини Інна Новак. Вона та друзі дівчини знали, що пара живе в місті Орентано та збирається побратися.

Негрим займався підприємництвом. Він володів невеликим бізнесом з виготовлення шкіряних виробів.

31 жовтня минулого року його заарештувала місцева поліція. Чоловіка звинуватили в незаконній діяльності, володінні зброєю без дозволу, зберіганні та поширенні наркотичних речовин.

Христину також викликали на допит до поліції, однак швидко з'ясувалося, що дівчина нічого не знала про справи нареченого і її відпустили.

Христина вирішила нікуди не їхати і чекати на нову інформацію та повернення нареченого вдома. Але вже через кілька днів мати українки заявила про її зникнення. Христина Новак не виходила на зв'язок з часу повернення з поліції.

В будинку всі речі, документи та ключі від авто були на місці, тож втечу правоохоронці відразу ж відкинули. Розроблялася версія викрадення. Крім того в будинку знайшли сліди крові дівчини та вистрілів.

Ключові свідчення дав сам Гонсалес Негрим. Він розповів, що Христина була протий його справ з Франческо Лупіно. А останній застрелив собаку Негрима, яка йому заважала. 

Саме дякуючи кулі з черепа ексгумованої собаки, довели причетність Лупіно до вбивства дівчини.

Раніше сайт MY.UA писав, що Канада назвала падіння літака МАУ терактом.

Обвинувачена у справах Шеремета Дугар зізналася, про що листується з Зеленським. Більше новин про події в Україні та світі читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом