Протягом доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення
Протягом доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення

Протягом доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення

Протягом минулої доби, 23 травня, було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації. 

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 24 травня.

Неподалік Авдіїївки противник використав міномети 120-го калібру, а біля населеного пункту Новгородське – міномети 82-го калібру та ручні протитанкові гранатомети.

Поблизу Гранітного ворог застосував великокаліберні кулемети та станкові протитанкові гранатомети. Біля Світлодарська – ще й автоматичні станкові гранатомети.

У районіСтарогнатівки найманці двічі відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. 

В результаті обстрілу позицій ЗСУ один воїн отримав осколкове поранення. Його шпиталізували до медзакладу. Стан здоров’я захисника – задовільний.

Станом на 7 годину ранку 24 травня, зафіксовано о порушення режиму припинення вогню біля Невелського.

Як повідомлялося, за дев'ять місяців - від липня 2020 року збройні формування РФ здійснили майже 1400 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних сил загинули 34 українських бійців, ще понад 100 воїнів зазнали поранень.

Відео Новини з фронту: біля Мар'янки снайпер поранив українського бійця

Ворожі міни на подвір'ї цивільних. Бойовики на Донбасі останнім часом частіше почали цілити по будинках місцевого населення. Стріляють по ним і з гранатометів, і з мінометів. Так, вранці дві ворожі міни прилетіли на подвір'я в селищі Піски, де мешкає літній чоловік. Перша міна впала у дворі, вибуховою хвилею вибило шибки і вирвало паркан. Ворожі гранатометні снаряди днями на городах місцевих розривалися у Мар'їнці. А зранку там снайпер бойовиків поранив українського бійця.  

Новини з фронту: біля Мар'янки снайпер поранив українського бійця
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader