5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ретроградний Меркурій в Близнюках: астролог Марина Скаді попередила про наближення складного періоду
Ретроградний Меркурій в Близнюках: астролог Марина Скаді попередила про наближення складного періоду

Ретроградний Меркурій в Близнюках: астролог Марина Скаді попередила про наближення складного періоду

Відома астролог Марина Скаді розповіла, що з 30 травня по 23 червня триватиме період ретроградного Меркурія.

Експерт пояснила значення терміна "ретроградність" і поділилася інформацією про особливості цього періоду на каналі в YouTube.

Ретроградність Меркурія: що це означає

Меркурій є найбільш близько розташованою до Сонця планетою. Також він вважається символом мислення, аналізування інформації, оціночних суджень. З іншого боку, за словами Скаді, Меркурій - символ угод, покупок, поїздок, ділових взаємин без емоцій.

Гарячі новини суспільства читайте в нашому Telegram!

Ретроградність Меркурія спостерігається тричі на рік і триває протягом трьох тижнів. В цей час людям часом здається, що Земля починає "зупинятися" і рухатися в протилежну сторону – не за Сонцем, а проти його ходу. Тобто ретроградність Меркурія є видимим рухом планети, який спостерігається з Землі.

Чого чекати в період ретроградності Меркурія з 30 травня по 23 червня

Стародавні римляни вважали Меркурій богом, який допомагав у питаннях торгівлі, прибутку і достатку, а зодіакальний знак Близнюків - це мутабельний хрест, символ збору і передачі інформації, ідей і знань.

При ретрорусі Меркурія за знаком Близнюків, як в період з 30 травня по 23 червня, під впливом виявляється сфера бізнесу, якій може бути завдано збитків в результаті неправильного аналізування або невірних підрахунків. Багатьом людям в цей час важко розібратися зі своїми бажаннями і вони можуть упустити угоди, підписання важливого договору або не придбати потрібний товар.

У період ретроградного Меркурія вирішувати питання складніше, адже на це піде більша кількість часу, енергії і сил. Можуть виникнути проблеми, пов'язані з поїздками, документами. Також, швидше за все, сповільниться робота.

З 30 травня по 23 червня ретроградність Меркурія буде на максимумі через поєднання зі знаком Близнюків. З цієї причини астролог радить відкласти початок нових важливих процесів і справ. Також Скаді попередила, що через коридор затемнень з 26 травня по 10 червня у напрямку від Близнюків до Стрільця невдалий період стартує вже з 26 травня.

В цей час люди будуть спізнюватися, затримуватися, мати проблеми зі зв'язком і т.д. В цей час зростає ймовірність втратити що-небудь. Робочі процеси почнуть сповільнюватися. Можливі поломки автомобілів, комп'ютерів, побутової техніки. Покупки в цей період також часто бувають невдалими і непотрібними.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас на Flipboard!

З іншого боку, період ретроградності Меркурія можна використовувати для вирішення раніше відкладених справ, аналізу свого життя, роботи над помилками. У ці дні багато хто зможе повернутися до людей, з якими раніше розлучилися.

Найскладнішою буде перша половина червня, коли при напруженому аспекті Меркурія і Нептуна додасться ще й вплив коридору затемнень. Це - період обману, інтриг, пліток. Через недомовленість і непорозуміння можуть виникнути непоправні наслідки. Зростає ризик заблукати, стати жертвою злодія, втратити документи або ключі.

З 14 червня ситуація покращиться через гармонійний аспект між ретроградним Меркурієм і Сатурном. Концентруватися і сприймати інформацію в цей час буде легше, але пильність астролог втрачати не радить все одно.

Нагадаємо, що MY.UA раніше повідомляв, яким буде Рік Бика - 2021 для всіх зодіакальних представників.

Ще ми публікували гороскоп Павла Глоби на 26 травня.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом