Снайпер бойовиків на Донбасі поранив українського воїна
Снайпер бойовиків на Донбасі поранив українського воїна

Снайпер бойовиків на Донбасі поранив українського воїна

На Донбасі в середу, 26 травня, снайпер російських найманців відкрив вогонь поблизу Авдіївки. У результаті ворожих дій один український військовийзазнав поранення.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Відомо, що зараз військовий у шпиталі. Його стан медики називають задовільним.

Крім того, як повідомляють у штабі ООС, збройні формування Російської Федерації протягом доби 5 разів обстрілювали українські позиції, порушуючи режим "тиші". Так, поблизу населеного пункту Кримське окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та з озброєння бойової машини піхоти.

Також неподалік Причепилівки ворог здійснив обстріл у бік українських позицій з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

А у районі населених пунктів Красногорівка і Павлопіль російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Зауважується, що на ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Нагадаємо, за минулу добу в штабі ООС зафіксували вісім порушень припинення вогню. Били бойовики з гармат, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Неподалік селища Березове бійці помітили ворожий безпілотник, який летів у напрямку наших позицій, але його збили військові.

Відео Новини з фронту: за минулу добу в штабі ООС нарахували 8 порушень припинення вогню

Снайпер російських найманців сьогодні відкрив вогонь поблизу Авдіївки. Унаслідок цього один український військовий зазнав поранення. Зараз боєць в шпиталі. Його стан називають задовільним. Стріляли бойовики зранку також поблизу Павлополя. А за минулу добу в штабі ООС нахарували 8 порушень припинення вогню. Били бойовики з гармат, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу селища Березове бійці помітили ворожий безпілотник, що летів у напрямку наших позицій. Армійці збили його.   

Новини з фронту: за минулу добу в штабі ООС нарахували 8 порушень припинення вогню
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader