19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Синоптики попередили про короткочасні дощі та поривчастий вітер: прогноз погоди на 27 травня
Синоптики попередили про короткочасні дощі та поривчастий вітер: прогноз погоди на 27 травня

Синоптики попередили про короткочасні дощі та поривчастий вітер: прогноз погоди на 27 травня

Наталка Діденко опублікувала свіжий прогноз погоди на четвер, 27 травня. Україну не полишають атмосферні фронти, що «забронювали собі номери» на кілька найближчих днів.

У четвер 27 травня на території України очікуються короткочасні дощі, грози та поривчастий вітер.

На Півдні та Сході буде сухо - сюди дощі дійдуть аж в п'ятницю-суботу.

В західних областях є ймовірність опадів, проте вони будуть локальними та незначними.

Температура повітря обіцяє бути в рамках +20 - +26 градусів, на Сході, Півдні та на Дніпропетровщині буде зовсім по-літньому – до +28 градусів.

Більше синоптичних новин - на погодному агрегаторі MY.UA.

Прогноз погоди для регіонів

Як обіцяють українські синоптики, пекучого сонця 27 травня не буде. Тому боятися сонячних опіків чи перегріву не варто. Середня денна температура повітря становитиме +24 градуси.

У центральних областях опівночі прогнозують до 16 градусів тепла. Опівдні повітря прогріється до +26 градусів. У Полтаві ясний ранок зміниться похмурим днем. У Черкасах вночі дощитиме, однак вранці можливе невелике прояснення. У Кропивницькому небо залишатиметься сірим до вечора.

На Півдні температура протягом доби коливатиметься від +14 до +27 градусів. На південні міста чекає мінлива хмарність, сонце періодично з'являтиметься на небосхилі, але швидко ховатиметься за купчастими хмарами.

У західних областях країни пануватиме похмура та волога погода. У нічний час температура повітря складе +10 - +13 градусів. У обідню пору потеплішає до +21 градуса. В Рівному вранці йтиме дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися. У Львові опади віщують лише під вечір, а от у Івано-Франківську буде мрячити весь день.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

На Півночі стовпчики термометрів вночі знизяться до 14 градусів з позначкою плюс. Вдень вони піднімуться до 25 градусів тепла. У Чернігові та Житомирі сіра завіса ховатиме небосхил цілодобово. Увесь час накрапуватиме. У Сумах також буде хмарно, але без опадів.

На Сході країни прогнозують мінливу хмарність: хмари то вкриватимуть все небо, то тікатимуть геть. Середня денна температура в регіоні найвища в країні і становитиме +26 градусів тепла. Повітря буде комфортним, без різких поривів вітру.

У Луганській області вночі очікується 12 – 14 градусів вище нуля. Після обіду температурні показники підстрибнуть до +25 - +26 градусів. В Сєверодонецьку, Луганську та Алчевську ясна погода буде триматися впевнено, лише по обіді можлива хмарність. Але сонце швидко повернеться на небосхил.

На Донеччині мінімальна температура повітря протягом доби сягне +13 градусів у нічні часи, а максимальна в другій половині дня становитиме +26 градусів. У Донецьку небо увесь день перебуватиме в полоні сірої завіси, в Маріуполі розпогодиться ще на світанку.

Прогноз для Києва

В столиці України місті Києві 27 травня впродовж дня очікується +21 - +24 градуси. Зранку на Киян очікує похмуре сіре небо, яке час від часу буде поливати місто дощем.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що в Києві чоловік кинув "коктейль Молотова" у салон тролейбусу, бо йому набридли люди.

Що приховали від глядачів у фіналі шоу "Холостяк-11", дізнавайтеся в матеріалі на MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом