Jerry Heil розповіла про участь у шоу "Холостячка": головна незаймана країни шукає хлопця
Jerry Heil розповіла про участь у шоу "Холостячка": головна незаймана країни шукає хлопця

Jerry Heil розповіла про участь у шоу "Холостячка": головна незаймана країни шукає хлопця

Шанувальники відомої української співачки і YouTube-блогера Jerry Heil "смакують" свіжу Instagram-публікацію свого епатажного кумира, в якій вона розмірковує про можливу участь в романтичних реаліті-шоу "Холостяк" і "Холостячка".

Роздумами на цю тему зірка поділилася зі 170 тисячами своїх шанувальників у власному Instagram-мікроблозі.

Що Jerry Heil думає про свою участь в "Холостяку" або " Холостячці"

Так, співачка почала міркувати, чи могла б вона взяти участь в "Холостяку" або ж в "Холостячці". На її думку, перешкодою для її участі в "Холостяку" міг би стати її надзвичайно екстравагантний стиль одягу, рими в піснях і пофігістичне ставлення до життя.

Стрічка новин сайту, включаючи новини культури, - у нашому Viber!

А ось стати головною "холостячкою" країни, за словами зірки, вона б зважилася виключно заради "потіхи" всієї країни, оскільки це був би перший випадок, коли учасники цього реаліті-шоу боролися б за серце незайманої сироїдки.

Співачка запропонувала шанувальникам уявити, як в шоу вписалися б її молитви перед їжею і відмова від побачень через релізи.

"А уявляєте, якби я заміж зрештою ще вийшла?" - пише Jerry Heil.

На завершення свого поста співачка, яка відрізняється іскрометним почуттям гумору, зазначає, що до цих роздумів її підштовхнуло блокування в Tinder.

Кілька фактів про співачку Jerry Heil

Справжнє ім'я української співачки та автора пісень Jerry Heil - Яна Шемаєва. Вона народилася на Київщині 21 жовтня 1995 року. Jerry Heil знають як відеоблогерку та кавер-виконавицю, яка переспівує пісні різних виконавців України та світу.

Всі новини України та світу - в нашому Telegram!

Найбільш популярною піснею зірки є її авторський хіт "Охрана, отмєна", який увійшов до її дебютного студійного альбому "Я - Яна".

Раніше портал новин MY.UA розповідав, що Анна Богдан після фіналу "Холостяка" пішла від Міші Заливако до інших чоловіків.

Також ми писали, що  Міша Заливако незадовго до фіналу весело проводив час у компанії Лесі Никитюк.

Слідкуйте за нами на Flipboard!

Приєднуйтесь до нас в Twitter!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом