Сергій Обшанський звільнився з посади заступника управління благоустрою Чернівців
Сергій Обшанський звільнився з посади заступника управління благоустрою Чернівців

Сергій Обшанський звільнився з посади заступника управління благоустрою Чернівців

Заступник управління благоустрою Чернівецької міської ради Сергій Обшанський звільнився з посади. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні зміни торкнулися і вашого покірного слуги. 31 травня був останній день моєї роботи в органах місцевого самоврядування Чернівців.

Роки плідної роботи на благо Чернівецької громади принесли мені не тільки незабутній досвід, навички ефективного управління та взаємодії з активними жителями міста, а й нездоланну віру в щасливе майбутнє наших Чернівців. Я твердо переконаний, що завдяки системному підходу влади до управління господарством і старанній роботі посадовців ратуші в умовах дисципліни і доброчесності, місто може досягнути небачених вершин.

Яку тактику роботи для наведення ладу в місті обере нинішня влада - сподіваюся, більш конкретно дізнаємося вже скоро. Чернівчани щиро сподіваються, що нова команда в ратуші зможе оперативно ліквідувати всі негаразди в місті, які часто закидають "попередникам".

Як представник "старої" влади, не відкидаю нашу відповідальність за це. Звісно, не все ми робили правильно. Ми часто чули критику в свій бік, рідше - нас хвалили. Але давайте будемо відвертими, як я написав на початку: у взаємодії з громадою, бізнесом, активними жителями та всіма небайдужими нам вдалося закласти фундамент для наведення порядку в Чернівцях.

Знаю, що моїм наступникам буде важко продовжувати цю роботу. Бо не буває легких рішень! Але твердо переконаний, що при збереженні системного і доброчесного підходу до своєї діяльності позитивний результат праці буде!

Я щиро дякую всім чернівчанам за ці незабутні роки співпраці. Дякую за те, що любили і ненавиділи, за те, що хвалили і критикували. За те, що за будь-яких обставин не залишалися байдужими до нашого міста. Ви не уявляєте, як це стимулювало й мотивувало до роботи!", - йдеться у повідомленні.

Теги по теме
новости Черновцов увольнение
Источник материала
Поделиться сюжетом