Зірка "Холостяка" Настя Распутіна намагалася накласти на себе руки після наркозалежності та абортів
Зірка "Холостяка" Настя Распутіна намагалася накласти на себе руки після наркозалежності та абортів

Зірка "Холостяка" Настя Распутіна намагалася накласти на себе руки після наркозалежності та абортів

Учаснисниця реаліті-шоу «Холостяк», «Богиня шопінгу», українська актриса фільмів для дорослих Настя Распутіна (відома також як Адель Асанті) намагалася покінчити життя самогубством.

На відверту розмову Настя Распутіна прийшла до журналістки на телеведучої Ані Олицької. В рамках інтерв’ю зірка розповіла, що їй довелося пережити в житті. 

Наркотики

По-перше, Настя Распутіна зізналася, що її в 16-річному віці підсадили на наркотики. Більше того, це були речовини з розряду тих, що коляться голкою. Настя зізналася, що на цій голці вона сиділа тиждень. Дівчина говорить, що не знала, як вижила. Ходила бліда, їй було дуже погано.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Крім цього, серед іншиз зізналь дівчина розповіла, що не тільки приймала наркотики сама, а ще й розповсюджувала їх. Вона купувала наркотичні речовини за однією ціною, потім підвищувала ціну й продавала наркотики далі. Зараз дівчина жалкує про все це. Також їй прикро, що поліція нічого з цим не робила. За її словами, правоохоронці навіть прикривали таких торговців. 

Аборти

Настя Распутіна зізналася, що покінчити з наркотиками їй допомогла вагітність. Однак двічі дівчина робила аборт. Перша вагітність Насті була в 16 років — від юнака, який так само приймав наркотики. Через рік дівчина знову завагітніла. Були моменти, коли вона була на межі. Також Настя говорить, що їй довелося переживати ще й побої від того ж хлопця, від якого вона вперше завагітніла.

Усе це негативно вплинуло на психіку дівчини. У неї почали з’являтися думки про суїцид. Одного разу вона навіть спробувала піти з життя. Купила якихось таблеток і проковтнула штук 50. Однак говорить, що нічого з нею не трапилося. 

Настя говорить, що аборти їй було робити дуже боляче. Не в плані фізичного болю, а ментально і психологічно. Вона до останнього вірила, що її хлопець зміниться, перестане вживати наркотики і вони зможуть бути щасливими. Але цього не сталося. 

Всі новини України та світу, новини українського шоу-бізу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Настя Распутіна розповіла, чому пішла на "Холостяка".

Також портал MY.UA писав, що Распутіна розповіла, як ставиться до стосунків на відстані.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом