Влада піддала цензурі серіал "Друзі: Возз'єднання": вирізали Леді Гагу і все про ЛГБТ
Влада піддала цензурі серіал "Друзі: Возз'єднання": вирізали Леді Гагу і все про ЛГБТ

Влада піддала цензурі серіал "Друзі: Возз'єднання": вирізали Леді Гагу і все про ЛГБТ

Кого з "Друзів" не "пустили" в Китай

Стрімінгові сервіси Китаю, які отримали право на трансляцію нового епізоду культового американського серіалу "Друзі: Возз'єднання", піддали цензурі деякі моменти шоу.

Зокрема, 27 травня відбулася прем'єра нового спеціального епізоду серіалу "Друзі: Возз'єднання" - у студії зібралися всі 6 акторів, які зіграли у фільмі головні ролі, а також були присутні артисти, спортсмени і політики, які є фанатами ситкому.

Серед запрошених гостей були футболіст Девід Бекхем, співачка і актриса Леді Гага, популярний виконавець Джастін Бібер, південнокорейська група BTS і т. д.

Гості ділилися своїми спогадами про серіал і розповідали, як фільм вплинув на їхнє життя.

Однак глядачі Китаю не побачили деякі моменти шоу через цензуру. Зокрема, під час трансляції були "заблоковані" моменти за участю Джастіна Бібера, Леді Гаги і BTS. Це пов'язано з тим, що дані зірки оголошені в Китаї персонами нон-грата через їх громадянську позицію. Зокрема, артисти неодноразово критикували владу і політичний режим КНДР. Крім того, з шоу "вирізали" всі згадки про ЛГБТ-рух.

Як відреагували глядачі

Китайські шанувальники серіалу "Друзі" моментально відреагували на факт цензури, а соцмережі буквально "вибухнули" від обурення. Люди не тільки критикують владу за спробу "відкоригувати" серіал, але і зізнаються, що ці дії отримали зворотний ефект - китайці через інші платформи дивилися повну версію "Друзі: Возз'єднання", щоб дізнатися, про що говорили "заборонені" зірки.

Чи повернуться "Друзі"?

Нагадаємо, що 27 травня на одній з популярних платформ відбулася прем'єра нового епізоду популярного американського серіалу "Друзі: Возз'єднання". В ефірі з'явилися всі 6 акторів, які зіграли головні ролі у фільмі, а також сценаристи і режисери. Під час програми артисти ділилися спогадами про зйомки, розповідали про те, як склалися їхні долі після завершення серіалу. Також у студії були присутні зіркові гості.

При цьому, як зізнались творці "Друзів" нового повноцінного сезону фільму не буде.

MY.UA раніше повідомляв, що влада Китаю дозволила сім'ям мати 3 дітей.

Источник материала
Поделиться сюжетом