"Укрзалізниця" запускає потяги з Дніпра та Кривого Рогу до Бердянська
"Укрзалізниця" запускає потяги з Дніпра та Кривого Рогу до Бердянська

"Укрзалізниця" запускає потяги з Дніпра та Кривого Рогу до Бердянська

Потяги почнуть курсувати з 10 червня / фото УНІАН Володимир Гонтар

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) з 10 червня відновлює курсування поїздів №472/471 Дніпро - Бердянськ та №552/551 Кривий Ріг - Бердянськ.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Ці поїзди відправлятимуться по парних числах, назад - по непарних.

"Відправлення з Дніпра о 22:50, прибуття в Бердянськ о 8:23; відправлення з Кривого Рогу о 21:20, прибуття в Бердянськ о 8:23", - сказано в повідомленні.

"Укрзалізниця" та потяги до Генічеська

"Укрзалізниця" в червні запускає два нових потяги до моря в Генічеськ (Херсонська область) з Кривого Рогу, Дніпра та Івано-Франківська.

Довідка УНІАН. "Укрзалізниця" є акціонерним товариством, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, що не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.

Автор: Павло Степанець

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
Поделиться сюжетом