"Чому жінки вбивають" 2 сезон: гучний серіал повернувся
"Чому жінки вбивають" 2 сезон: гучний серіал повернувся

"Чому жінки вбивають" 2 сезон: гучний серіал повернувся

Сьогодні, четвертого червня, вийшов другий сезон популярного серіалу від сценариста і продюсера Марка черрі - "чому жінки вбивають". Перший сезон цього телешоу раніше вже завоював серця безлічі глядачів по всьому світу.

Нові епізоди відрізняються від попередніх на рівні самої структури і концепції оповідання, але від цього сюжет став нітрохи не гірше.

Нова структура сезону пішла серіалу на користь

Перший сезон серіалу "чому жінки вбивають" Марк черрі задумав, як збірка оповідань про трьох різних жінок, що жили в різний час.

Домогосподарка Бет з 1963 року, світська тусовщиця Симона, що жила в 1984 році і поліаморна жінка Тейлор, життєва історія якої розгортається в наші дні. Всі вони різні і належать до різних верств суспільства, але долі кожної з них різними шляхами прийшли до одного і того ж фіналу – скоєння вбивства.

Концепція другого сезону відрізняється в корені. Сюжет став більш лінійним. Всі події в ньому розгортаються в 1949 році. Однак, що дивно, такий сценарний хід зробив його ще більш заплутаним, ніж збірка з трьох різних сюжетних ліній, показаних в першому сезоні телешоу.

Особливості другого сезону

Сюжетна лінія, по суті, одна, і вона лінійна. Однак її зробили вельми розгалуженою. За рахунок цього глядачеві легше прив'язатися до персонажів і як слід познайомитися з ними. При цьому стало простіше помічати навіть найдрібніші деталі, проте охопити своєю увагою все за один раз не вийде.

Плюсом також є те, що тепер перегляд краще занурює вас в атмосферу описаної епохи, так як вона в сезоні всього одна.

Ще одним дуже жирним плюсом став акторський склад, завдяки якому навіть другорядні персонажі запам'ятовуються і не виглядають якимись черговими "ноунеймами".

Як оцінили другий сезон

І глядачі, і критики сприйняли початок другого сезону позитивно. Перші три епізоди виглядають потужно і багатообіцяюче. Сценаристи дійсно постаралися і ретельно пропрацювали сюжет.

Вердикт: однозначно гідно вашого перегляду.

Нагадавши, Юля "Зайка" зіграла в "кріпосній": "Так багато часу витрачати на туалет – це занадто".
Також раніше MY.UA повідомляв про те, що  "Х-фактор" вперше в історії стане гендерно нейтральним-статі більше немає.
Источник материала
Поделиться сюжетом