Тіма Білоруських  розповів Дудю про пом'якшення свого вироку: чи замішана в цьому влада Лукашенка
Тіма Білоруських розповів Дудю про пом'якшення свого вироку: чи замішана в цьому влада Лукашенка

Тіма Білоруських розповів Дудю про пом'якшення свого вироку: чи замішана в цьому влада Лукашенка

Співак Тіма Білоруських, якого у січні 2021 року затримали через те, що знайшли у нього наркотики, поділився деталями щодо справи.

Тіма Білоруських побував в гостях у відомого російського журналіста, автора ютуб-програми «ВДудь» Юрія Дудя. У рамках розмови Тіма розповів деталі свого затримання і спростував чутки про те, що йому пом’якшили вирок в обмін на обіцянку підтримувати надалі російську владу.

Інтерв’ю Тіми у Юрія Дудя

Спершу нагадаємо, що в січні Тіму Білоруських затримали, знайшовши у нього 400 грамів гашишу та 0,03 грама амфетаміну. У квітні співакові винесли вирок — два роки «домашньої хімії», тобто обмеження волі без направлення в виправні заклади.

Тіма Білоруських в інтерв'ю Дудю спростував інформацію, що йому пом'якшили вирок за зберігання наркотиків в обмін на майбутню підтримку білоруської влади. Співак говорить, що новини про це йшли як по спіралі, однак велика частина з них — неправда. 

Співак також відзначив, що неправдою є й те, що у нього знайшли два кілограми гашишу. 

Тіму Білоруських випустили під заставу в 3-4 тисячі доларів, але на вирок, за його словами, він не намагався вплинути. Зараз співака радує те, що концерти поза межами Білорусі він давати може (однак тільки зі схвалення правоохоронних органів).

Затримання співака

Тіма Білоруських розповів, як саме це відбулося у січні. За його словами, він із другом після роботи в студії відпочивав у комп’ютерному клубі. Побувши якийсь час там, він з другом викликав таксі, вони вийшли на вулицю. Там відразу помітили підозрілих людей, що стежили за ними. Потім до Тіми під’їхала автівка з силовиками в масках. Вони вийшли з авто і поклали співака обличям на підлогу.

Тоді багато ЗМІ писали, що у співака знайшли 2 кілограми наркотиків. Дудь поцікавився, чому Білоруських спростовував інформацію про те, що у нього знайшли наркотики. На це співак відповів, що спростував лише факт того, що їх було 2 кг. Однак не сам факт затримання силовиками. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Тіма Білоруських розповів про розлучення з дружиною. 

Також портал MY.UA писав, що Тіма Білоруських більше не приховує свою дочку.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом