10 червня ФК Буковина прийматиме Оболонь-2 . Прев'ю матчу
10 червня ФК Буковина прийматиме Оболонь-2 . Прев'ю матчу

10 червня ФК Буковина прийматиме Оболонь-2 . Прев'ю матчу

10 червня 2021 року, у рамках 26 туру Другої ліги, «Буковина» у Чернівцях прийматиме ФК «Оболонь-2» (Буча, Київська область). Початок гри о 17:30. Матч обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з 29-річною Катериною Усовою із Київської області, повідомляє ФСК «Буковина» на сторінці у facebook.

ПРО СУПЕРНИКА

Друга команда столичної «Оболоні» вперше розпочала виступи у професійних змаганнях ще у 1998 році. З перервами колектив грав у Другій лізі. У нинішньому варіанті команда виступає з 2019 року, представляючи місто Буча. Наразі «Оболонь-2» із 24-ма очками посідає 9-ту сходинку турнірної таблиці групи «А» Другої ліги.

ІСТОРІЯ ПРОТИСТОЯННЯ

Вперше «Буковина» та «Оболонь-2» зустрілися 28 вересня 2003 року. Матч закінчився із рахунком 0:0. Востаннє команди грали 20 березня 2021 року в Бучі. Тоді у матчі 13 туру Другої ліги мінімальну виїзну перемогу здобули футболісти «Буковини». Єдиним голом у матчі відзначився Козлов.

Загалом команди провели між собою 15 матчів. 7 разів перемагала «Буковина», 5 – «Оболонь-2» та ще 3 матчі завершились внічию.

КОГО ОСТЕРІГАТИСЬ

За «Оболонь-2» грають переважно молоді вихованці «пивоварів». Щоправда, є в заявці і досвідчені футболісти з першої команди. Наприклад, ексфутболіст «Буковини» Юрій Бровченко та колишній гравець «Динамо», «Металіста» та «Карпат» Олександр Осман. Регулярно виходить на поле у складі другої команди легенда «Оболоні» – 42-річний Андрій Корнєв. Крім того, із 12 травня він виконує обов’язки старшого тренера «Оболоні-2».

Через дискваліфікацію матч із «Буковиною» пропустять двоє основних захисників дубля «пивоварів» Максим Потопальський та Костянтин Коваленко.

«БУКОВИНА» ПЕРЕД МАТЧЕМ

Гра проти «Оболоні-2» – остання для «Буковини» у цьому сезоні. У матчі попереднього туру «жовто-чорні» здобули другу поспіль перемогу. Завдяки голу Калайтана чернівецький клуб здолав «Волинь-2».

Наразі «Буковина» із 29 очками займає сьому сходинку турнірної таблиці групи «А» Другої ліги. Нижче цього місця чернівецький клуб уже точно не опуститься. Водночас є шанс поборотися за шосту позицію. До вінницької «Ниви» – один заліковий пункт.

Теги по теме
футбол новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом