Фанати Кіновсесвіту Marvel радіють: вийшов довгоочікуваний серіал "Локі"
Фанати Кіновсесвіту Marvel радіють: вийшов довгоочікуваний серіал "Локі"

Фанати Кіновсесвіту Marvel радіють: вийшов довгоочікуваний серіал "Локі"

Сьогодні, дев'ятого червня, всім фанатам коміксів Marvel, а також кіновсесвіту, знятої за їх мотивами, безумовно буде чим зайняти своє дозвілля. Адже на платформі Disney+ вийшли перші два епізоди нового серіалу "Локі", сюжет якого є частиною четвертої фази культової франшизи.

У медіапросторі Geek-індустрії вже навіть з'явилися перші відгуки та враження про старт проекту від професійних критиків і культурних оглядачів.

Перші серії багатообіцяючі

Варто відзначити, що більшість критиків відгукнулися про початок проекту позитивно і високо оцінили перші два епізоди.

При цьому вони відзначили, що, незважаючи на формат серіалу, навіть він показує, що в четвертій фазі творці Кіновсесвіту Marvel "вивели її на якісно новий рівень".

"Очевидно, що Том Хіддлстон і раніше ідеальний в цій ролі, але мені подобається, як серіал розширює Кіновсесвіт в новому напрямку"- - написав на своєму акаунті в соцмережі Twitter шеф-редактор видання Collider.

Акторська майстерність Хіддлтона також похвалили багато інших рецензентів. Вони відзначають, що Том відмінно вписався в роль скандинавського бога підступності.

Особливості серіалу

При цьому багато критиків відзначили, що серіал трохи дивний і забавний, але це є його родзинкою, яка робить стрічку захоплюючою і не схожою на попередні.

Не обійшлося і від деякої частки мінусів, однак, якщо судити по перших епізодах, ці мінуси незначні нечисленні.

Наприклад, деякі глядачі відзначили, що перша серія вийшла "трохи змащеною". 

"Серіал починається з погано написаного і погано поданого епізоду, необхідного для знайомства зі світом серіалу. Друга серія-помітний крок вперед. Все готово, щоб як слід запалити в сезоні",- написав в одному зі своїх твіттів, редактор Discussing Film Ariel.

Також не обділив своєю увагою новий серіал відомий репортер Жермен Люсьє. Він порівняв ефект впливу серіалу на фанатів кіновсесвіту і коміксів, як котяча м'ята впливає на котів. При цьому він залишився задоволений першими двома епізодами шоу і зазначив, що йому цікавий сюжетний хід з олюдненням Локі, який є по суті одним з найбільш підступних антигероїв Marvel.

Раніше MY.UA повідомляв: "Чому жінки вбивають" 2 сезон: гучний серіал повернувся.

Також раніше ми повідомляли про расовому скандалі навколо серіалу "Анна Болейн": глядачів обурив вибір темношкірої актриси.

Источник материала
Поделиться сюжетом