Топ-3 лукавих знака Зодіаку, які майстерно приховують свою суть
Топ-3 лукавих знака Зодіаку, які майстерно приховують свою суть

Топ-3 лукавих знака Зодіаку, які майстерно приховують свою суть

Для більшості людей характерний періодичний обман: комусь властиво брехати "по дрібницях", а комусь не звикати брехати по-крупному.

Деякі вважають за краще розкривати своє єство з перших хвилин спілкування, а комусь все роками доводиться приховувати, якими вони є насправді. Визначити гідних довіри і тих, чиї слова варто "ділити навпіл", але експерти астрології рекомендують бути обережними з представниками трьох знаків Зодіаку.

Топ-3 лукавих знаків Зодіаку

Риби

У випадку з рибами лукавими можна назвати близько половини представників знаків Зодіаку, які є сущими негідниками, хоч і вміють здаватися добродушними створіннями. Гуру астрології радять з настороженістю ставиться до таких проявів риб, адже дійсно хороші люди не приховують своїх неідеальних сторін. Що стосується другої половини знака риби, то вони насправді милі і добрі.

Телець

Норовливі Тельці - не найкраща компанія для чутливих людей. Для представників цього знака не властиво підбирати правильні слова і часто вони говорять щось зопалу. До того ж, Тельці не просять вибачення після сварок, оскільки твердо вірять у свою правоту. Якщо лідером у відносинах є Телець-чоловік, то вони швидко закінчуються.

Скорпіон

На думку багатьох астрологів, Скорпіон-лукавий знак, оскільки його представники часто приховують своє справжнє "я" за показною добротою і спокоєм. Візуально такі віддані і люблячі люди, можуть на ділі чекати приводу, щоб боляче вжалити. Скорпіони не вміють говорити відразу про те, що їм щось не до душі і, як правило, але дуже терплячі. А це обов'язково призведе до зриву і тоді їх кривдникам буде "гаряче".  І якщо" винуватці " сварки встигли забути про зроблене або сказане, то Скорпіон про це пам'ятав і образи росли, як снігова куля.

Читайте також гороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку від Василини з "Давай одружимося - на порталі MY.UA.

Крім того, ми раніше писали про те, яким буде Рік Бика - 2021 для всіх зодіакальних представників.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом