По вулицях Сіді-Таль та Герцена у Чернівцях горіли автомобілі
По вулицях Сіді-Таль та Герцена у Чернівцях горіли автомобілі

По вулицях Сіді-Таль та Герцена у Чернівцях горіли автомобілі

9 червня 2021 року у місті Чернівці по вулиці Сіді-Таль сталася пожежа у легковому автомобілі Peugeot. Загорання виникло внаслідок несправності електричної системи авто.

Про те, що з під капоту транспортного засобу йде густий дим, рятувальників повідомили очевидці. Вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону м. Чернівці ліквідували пожежу та врятували автомобіль від знищення. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено бампер та електричну мережу автомобіля.

Ще одну пожежу в автомобілі рятувальники ліквідували у місті Чернівці по вулиці Герцена. На момент загорання легковик був припаркований у дворі, поблизу житлового будинку. Помітивши пожежу, власники зателефонували на спецлінію 101. Вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону міста Чернівці ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік та салон автомобіля.

Іншу пожежу рятувальники ліквідували в селі Коровія Чернівецької ТГ Чернівецького району. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Теги по теме
авто пожар ГСЧС Черновицкая область новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом