19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Харкові водія мало не вбило літаючим ліжком: відео потрапило в мережу
У Харкові водія мало не вбило літаючим ліжком: відео потрапило в мережу

У Харкові водія мало не вбило літаючим ліжком: відео потрапило в мережу

Інцидент, що ледь не став причиною автокастрофи, був зафіксований на відеореєстратор водія, який їхав позаду. Відео опублікував один з міських Telegram-каналів @h_saltovka.

На кадрах видно, як під час руху автомобіля незакріплена конструкція буквально відлітає з даху транспортного засобу і ледь не врізається в авто, яке їхало позаду. При цьому водій, «втративший» вантаж, продовжує їхати, не помічаючи нічого незвичайного.

"Пункт призначення Харків», - зазначає автор поста.

Скріншот з відео

Реакція харків'ян

У коментарях під відео користувачі висловили невдоволення недбалістю водія, який не став закріплювати вантаж. Деякі жителі Харкова поставилися до ситуації з гумором, зазначивши, що іншим учасникам руху дуже пощастило, що невідомий віз ліжко без матраца та інших великих предметів інтер'єру спальні.

Також коментатори відзначили відмінну реакцію водія, що їхав позаду. Люди похвалили чоловіка за те, що він зумів запобігти ДТП.

Коментарі під постом

Як потрібно перевозити меблі

Щоб уникнути подібних ситуацій перед транспортуванням великогабаритних вантажів рекомендується попередньо розібрати їх на частини. Розібрані деталі буде легше упакувати для перевезення на легковому автомобілі.

У разі, якщо вантаж не підлягає розбору, можна скористатися спеціальними службами доставки меблів. Найнявши вантажну машину, ви позбудетеся від більшості проблем, пов'язаних з перевезенням.

Часто при транспортуванні меблі піддаються механічним пошкодженням.

Звертаючись до професійних вантажників ви не тільки звільните себе від великого обсягу роботи, але і довірите чистоту і цілісність меблів професіоналам, які відшкодують збиток у разі пошкодження або псування предметів інтер'єру.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що під Одесою перекинулася фура зі склом: на дорозі утворився затор.
Також ми писали про "Дорожньому решеті": турист показавши, як виглядає Коблево.

Источник материала
Поделиться сюжетом