Потап спільно з iLogos оголошують про запуск лімітованих NFT карток на маркетплейсі Binance NFT
Потап спільно з iLogos оголошують про запуск лімітованих NFT карток на маркетплейсі Binance NFT

Потап спільно з iLogos оголошують про запуск лімітованих NFT карток на маркетплейсі Binance NFT

11 червня 2021 року — Binance, провідна міжнародна біржа і блокчейн-екосистема, та всесвітньо відомий продюсер, автор пісень і виконавець з України Потап (Олексій Потапенко) оголошують про співпрацю в рамках створення і випуску робіт на NFT маркетплейсі Binance.

Набір лімітованих колекційних NFT карток, випущений на підтримку проєкту MyImpactPower, буде ексклюзивно представлений на маркетплейсі Binance NFT, запуск якого відбудеться 24 червня 2021 року. NFT будуть виставлені на аукціоні в перший тиждень запуску платформи в рамках кампанії «100 creators», приуроченої до запуску маркетплейсу Binance NFT.

Лімітовані NFT картки, які представить Потап, розроблені спільно з провідною світовою компанією з розробки ігор iLogos Game Studios і Почесним винахідником світу за версією WIPO Максимом Слободянюком і його командою з метою привернення уваги до проблем навколишнього середовища.

Колекція складатиметься з декількох тематичних NFT токенів: Хранитель вогню, Хранитель Землі, Хранитель води, Хранитель повітря. П’ята картка, Картка Єдності, буде випущена в обмеженій кількості, а виручені з продажу кошти будуть використані для розвитку проєкту.

Щоби підтримати ідею, основні цінності й цілі проєкту, Потап і його зіркова команда створили пісню й музичне відео, і разом з MyImpactPower вони запускають екологічний челендж у соціальних мережах. Учасники челенджу продемонструють свою майстерність у сортуванні пластикових відходів.

Відео-челендж

«Я впевнений у майбутньому цього проєкту, і ця спільнота змінить наше життя на краще», сказав Потап. «Я пишаюся тим, що наші токени були стали частиною світової кампанії «100 creators» від Binance. Ми створили крутезну колекцію NFT карток, і мені дуже сподобалося працювати з цією командою. Я вірю в те, що наші картки стануть початком найдорожчої в світі колекції NFT, тому що вони — можливість підтримати найкращу ініціативу, яку я зустрічав за останній час! Друзі, час збирати картки, а не автівки!»

«Якщо долар стимулює економіку, яка шкідлива для нашої планети, тоді повинна з’явитися нова цінність для тих, хто готовий працювати не на економіку, а на майбутнє нашої планети, роблячи її чистішою, екологічнішою і добрішою», — сказав Максим Слободянюк, лідер команди і спільноти MyImpactPower.org і генеральний директор Nika Tech Family та засновник iLogos. «Я не проти економіки. Нехай продовжує жити за своїми законами. Але я хочу дати можливість досягати успіху людям, які люблять навколишнє середовище більше, ніж спорткари або величезні квартири. Наша спільнота призначена для свідомого покоління Next, яке вибирає свободу, легкість і нові цінності».

«Участь у створенні такого глобального проєкту щодо покращення нашої планети через призму сучасних технологій, безумовно, виклик, з яким ніколи не було рівних в нашій практиці. Але я переконаний, що ця синергія технологій і глобальної мети зі зміни планети для нового покоління того варто. Я з великим задоволенням та ентузіазмом приєднався до цього проєкту і буду продовжувати допомагати і всіляко просувати його», — сказав Микола Мінаєв, генеральний директор, член правління iLogos Game Studios.

Про Binance

Binance — провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник інфраструктури для криптовалютної галузі із комплексом фінансових продуктів, який включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами. Платформа Binance, якій довіряють мільйони людей у світі, покликана розширити свободу грошей для користувачів. Вона пропонує унікальний портфель криптовалютних продуктів і можливостей. У їх числі торгівля і фінанси, освіта, дослідження і дані, добродійність, інвестиції і інкубація, децентралізація і інфраструктурні рішення, а також багато що інше.

Про NFT-маркетплейс Binance

NFT-маркетплейс Binance — відкритий ринок для художників, креаторів, криптоентузіастів і колекціонерів NFT з кращою ліквідністю і мінімальними комісіями. Binance NFT, що складається з преміальної і регулярної торгових майданчиків, пропонує цінні предмети колекціонування і легкодоступний торговий ринок для всіх користувачів.

Источник материала
Поделиться сюжетом