Рафаель Надаль програв найважливіший для себе турнір: тенісист прокоментував поразку
Рафаель Надаль програв найважливіший для себе турнір: тенісист прокоментував поразку

Рафаель Надаль програв найважливіший для себе турнір: тенісист прокоментував поразку

Третя ракетка світу Рафаель Надаль прокоментував свою поразку в півфіналі турніру "Ролан Гаррос". 

Коментар відомого тенісиста подають у Tennis_Majors.

Відкритий турнір Франції "Ролан Гаррос" проходить з 24 травня по 13 червня 2021 року. Це один із чотирьох турнірів Великого шолома, тому він важливий для тенісистів.

Іспанський тенісист Рафаель Надаль, який нині є третьою ракеткою світу, отримував перемоги в турнірах Великого шолома вже більше 20 разів, однак цього разу щось пішло не так. 

Матч Надаль - Джокович

Півфінальний матч "Ролан Гарроса"

У півфіналі Рафаель Надаль зійшовся у поєдинку із сербським тенісистом Новаком Джоковичем. Надаль програв матч Джоковичу. 

Цей турнір, за словами, Надаля, був для нього найважливішим у 2021 році. Йому дуже прикро, що його спіткала поразка. Проте тенісист відзначив, що це всьоголише тенісний матч, і він не може перемагати вічно. Вдома ж його чекає родина, що найголовніше.

Рафаель Надаль відзначив, що, звичайно, це прикрість, однак аж ніяк не катастрофа. «Я знав, що не виграю «Ролан Гаррос» 15 чи 16 разів», - наголосив спортсмен. 

Поразку Рафаель Надаль сприйняв з гордістю. Радіти, звісно, немає чому, однак і драму влаштовувати теж не треба, говорить Надаль. Він зумів віднайти свою золоту середину: коли виграє — не тріумфувати понад міру, а коли програє — не рвати на собі волосся та не посипати голову попелом. 

Надаль і Джокович

Тенісисти, іспанець і серб, на тенісному корті зустрічалися вже 57 разів. Джокович випереджає за перемогами Надаля зовсім трішки. Останній поєдинок Надаля з Джоковичем тривав 4 години й 11 хвилин.

У фіналі «Ролан Гарроса» Новак Джокович зустрінеться з грецьким тенісистом Стефаносом Ціціпасом.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що українська тенісистка виборола місце у фіналі змагань WTA у Британії.

Також портал MY.UA писав про деталі матчу тенісистів Джоковича та Надаля.

Источник материала
Поделиться сюжетом