У Боянах горів житловий будинок, у Рукшині - дві господарські будівлі
У Боянах горів житловий будинок, у Рукшині - дві господарські будівлі

У Боянах горів житловий будинок, у Рукшині - дві господарські будівлі

11 червня в с. Бояни Боянської ТГ Чернівецького району виникла пожежа в житловому будинку. Загорання трапилося внаслідок короткого замкнення електромережі на горищі будівлі. Власник оселі перебував на території домогосподарства, згодом побачив, як з покрівлі будинку йде густий дим та зателефонував на спецлінію 101. На місце події були направлені вогнеборці 11 державної пожежно-рятувальної частини м. Новоселиця. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 120 кв.м. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття будівлі. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Цього ж дня, пожежа виникла в с. Рукшин Рукшинської ТГ Дністровського району в господарській будівлі. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Оскільки в будівлі зберігалося сіно, це сприяло швидкому поширенню вогню по всій площі. Площа пожежі склала 40 кв.м. Рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Хотин ліквідували пожежу в господарській будівлі та попередили загрозу перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття будівлі та 1 тонну сіна.

Інші пожежі були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами в обласному центрі і Чернівецькому районі, а також в місті Чернівці пожежу в автомобілі було ліквідовано місцевим населенням.

Теги по теме
ГСЧС Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом