У Мінську воскресили Віктора Цоя - легендарні "Кіно" дали концерт
У Мінську воскресили Віктора Цоя - легендарні "Кіно" дали концерт

У Мінську воскресили Віктора Цоя - легендарні "Кіно" дали концерт

Вчора, 17 червня, в столиці Білорусі - місті Мінську - виступила з концертом на стадіоні "Мінськ Арена" легендарна для всього простору СНД рок-група "Кіно". Навіть враховуючи те, що спочатку захід планувалося провести ще в листопаді минулого року, після чого двічі переносилося, танцпол і трибуни "Мінськ Арени" були заповнені шанувальниками вщерть.

Початок концерту

Про це розповіло видання reform.

Як виглядав концерт

Основними музикантами на сцені були, звичайно ж, кістяк групи в особі гітариста Юрія Каспаряна, а також басистів Олександра Титова та Ігоря Тихомирова. Однак не обійшлося і без молоді. Так, за барабанами і електрогітарою були молоді музиканти олег Шунцов і Дмитро Кежватов.

Соліста група вирішила не міняти і взяла попередньо поліпшені і оброблені оригінальні аудіодоріжки з голосом легендарного Віктора Цоя, який трагічно загинув у ДТП в 1990 році. Голос одного з найбільших рок-музикантів епохи перебудови оцифрували зі старих студійних записів. Також варто відзначити і те, що весь зал, без перебільшень, співав разом з Цоєм, так як багато хто знає напам'ять Тексти чи не всіх пісень групи "Кіно".

Фото з концерту групи" Кіно " в Мінську

Візуальну складову концерту, в тому числі і цифрову заміну легенди групи, розробив син Віктора – Олександр Цой.

Глядачі п'ять разів просили зіграти пісню "змін"

Тривалість концерту склала більше двох годин. За цей час група зіграла безліч ранніх альбомів групи "Кіно", які користувалися меншою популярністю, а також більшість головних родзинок, які прославили групу і Віктора Цоя зокрема.

Також не обійшлося і без, можна сказати, культової пісні- "Перемен". При цьому глядачі п'ять разів скандували музикантам, щоб вони її зіграли, в якийсь момент багато хто навіть зневірилися, що один з найбільш відомих хітів групи "Кіно" не прозвучить. Але її все ж зіграли.

"Спасибі велике, що дочекалися в ці непрості часи", - сказав Юрій Каспарян, і група нарешті зіграла «змін» до бурхливої радості залу.

Раніше ми також повідомляли, що Моргенштерн подав до суду на СБУ, щоб його пустили в Україну.

Нагадаємо, що Роман Протасевич на брифінгу в Мінську заявив, що його батьки в заручниках.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом