Нідерланди скасують майже всі карантинні обмеження
Нідерланди скасують майже всі карантинні обмеження

Нідерланди скасують майже всі карантинні обмеження

КИЇВ. 18 червня. УНН. У Нідерландах скасують більшість карантинних обмежень з 26 червня. Про це пише УНН з посиланням на видання De Stad Gorinchem.

Деталі

Як заявив прем'єр-міністр Марк Рутте, з 26 червня скасовується обов'язковий масковий режим скрізь, окрім місць, де дотримання дистанції 1,5 метра неможливе, наприклад школи, аеропорти, вокзали, а також поїзди та літаки.

Більшість працівників можуть повернутися до роботи в офісах з дотриманням дистанції 1,5 метра на робочих місцях, а також у ліфтах та їдальнях.

Вдома люди можуть приймати необмежену кількість гостей, також на вулиці можна перебуваюти будь-якій кількості осіб разом, дотримуючись дистанції. Дозволять також деякі спортивні події з глядачами.

З 26 червня зможуть відновити роботу нічні клуби за умови використання програми CoronaCheck, яка визначить, чи повністю вакцинований відвідувач від коронавірусу і чи є у нього негативний тест на коронавірус за 40 годин.

Театрам, музеям, зоопаркам буде дозволено з цього дня збільшити число відвідувачів, якщо вони будуть використовувати додаток CoronaCheck.

Нагадаємо

У квітні Нідерланди продовжили карантинні обмеження та комендантську годину.

Теги по теме
Нидерланды
Источник материала
Поделиться сюжетом