У Харкові помічник нардепа влаштував стрілянину на парковці. Поліція відкрила справу
У Харкові помічник нардепа влаштував стрілянину на парковці. Поліція відкрила справу

У Харкові помічник нардепа влаштував стрілянину на парковці. Поліція відкрила справу

КИЇВ. 20 червня. УНН. У Харкові між двома водіями стався конфлікт через паркувальне місце. Під час з'ясування відносин один чоловік влаштував стрілянину. Як повідомляє "Суспільне", мова про помічника-консультанта народного депутата Олександра Куницького Дмитра Ніконова, передає УНН.

Деталі

За даними поліції, інформація про інцидент на вулиці Новоалександрівській надійшла до поліції 19 червня о 20:36 від потерпілого.

Попередньо встановили, що між двома водіями стався конфлікт через паркувальне місце. Під час з'ясування відносин правопорушник 1983 року народження здійснив постріл зі спецзасобу для відстрілу гумових куль у бік заявника. Потерпілий з пораненням стопи був доставлений до лікарні.

Речові докази вилучені.

Додамо

Слідчими Харківського райуправління поліції №1 за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 2 років обмеження волі. Всі обставини події з'ясовуються.

Як повідомляє "Суспільне", стрілянину з травматичної зброї на парковці у Харкові 19 червня відкрив помічник-консультант народного депутата Олександра Куницького Дмитро Ніконов. За його словами, так він захищався під час конфлікту з іншим водієм.

Конфлікт на парковці стався біля зарядної станції електромобілів фірми "Автоентерпрайз", співвласником якої є Ніконов. За його словами, він просив водія іншого авто відігнати машину, не бився. Підтверджує, що стріляв.

Травмований внаслідок пострілу чоловік сказав, що не хотів відганяти машину на прохання Ніконова, а той йому хамив. Учасник конфлікту підтвердив, що вдарив Ніконова у голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина на столичному Печерську: двох чоловіків госпіталізовано з пораненнями, відкрито справу

Теги по теме
полиция стрельба Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны