Скандальний Моргенштерн відповів "так" на освідчення коханої
Скандальний Моргенштерн відповів "так" на освідчення коханої

Скандальний Моргенштерн відповів "так" на освідчення коханої

Дівчина артиста зробила пропозицію руки та серця.

Відомому російському реперу Моргенштерну, якого нещодавно оштрафували на 100 тисяч рублів за пропаганду наркотиків, освідчилися в коханні та запропонували одружитися.

Так, 20-річна дівчина артиста Ділара вирішила зробити Моргенштерну неочікуваний сюрприз на святкуванні його першого Шабату у синагозі. Про це епатажний виконавець розповів у своєму фотоблогу. Співак додав відео на якому кохана, у колі друзів та рідних, підносить йому коробочку з обручкою.

Для перегляду гортайте праворуч.

У дописі під роликом репер поділився, що Ділара у його кращих традиціях, зламала всі очікування і стереотипи. Також артист іронічно зазначив, що тепер готується до дівич-вечора і обирає сукню.

"Хлопчик робить пропозицію, а чоловік приймає її. Так, так, дівчатка, заздріть, виходжу за... дружину", - написав виконавець.

Нагадаємо, півтора роки тому, під час жалоби по загиблих в одеському коледжі, співак вийшов на сцену, на концерті в Одесі, та доволі різко висловився про оголошення трауру. Пізніше скандальний російський репер Моргенштерн, потрапив до "чорного списку" Мінкульту. Музиканта було включено до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці країни.

Источник материала
Поделиться сюжетом