На Закарпатті взяли під варту керівника СІЗО
На Закарпатті взяли під варту керівника СІЗО

На Закарпатті взяли під варту керівника СІЗО

Керівника СІЗО на Закарпатті підозрюють у привласненні бюджетних коштів / Нацполіція

На Закарпаттіначальника слідчого ізолятора взяли під варту.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, відповідне рішення ухвалив сьогодні суд.

Зазначається, що оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області з колегами-правоохоронцями встановили, що під час ремонту камер у СІЗО було незаконно привласнено 165 тис. грн бюджетних коштів. На цю суму у відповідних актах виконаних робіт завищили їхню вартість та обсяг.

В поліції нагадують, що 10 червня на підставі отриманих доказів слідчі повідомили начальнику СІЗО про підозру за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Сьогодні суддя Ужгородського міськрайонного суду обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави та відсторонив його від займаної посади.

Розслідування триває, встановлюється повне коло причетних до протиправної діяльності осіб. За скоєне чинним законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Вас також можуть зацікавити новини

  • Корупція, війна на Донбасі та некомпетентність влади: українці назвали ключові проблеми для країни
  • На Львівщині керівник відділення банку попалася на привласненні $30 тисяч клієнта
  • У Києві викрили махінації з нерухомістю на 4 мільйони доларів

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Дмитро Захаров

Теги по теме
Новости Украины полиция СИЗО
Источник материала
Поделиться сюжетом