Суд виніс вирок скандальній учасниці "Пацанок": ховала в ліфчику
Суд виніс вирок скандальній учасниці "Пацанок": ховала в ліфчику

Суд виніс вирок скандальній учасниці "Пацанок": ховала в ліфчику

Експертиза встановила, що з собою у дівчини був мефедрон – психостимулятор і емпатоген, хімічна сполука класу заміщених амфетамінів і катінонів.

Про те, що трапилося сообщаетс в Telegram-каналі Baza.

Обставини затримання

Діана Суботіна була затримана в березні 2021 року на вулиці Казакова неподалік Курського вокзалу в Москві. Правоохоронці провели огляд, під час якого і були виявлені пакетики із забороненою речовиною. Загальна маса вилученого - трохи менше грама.

26-річна зірка реаліті-шоу "Пацанки" намагалася заховати наркотики в шапці і бюстгальтері.

Діана Суботіна, публікація з соцмереж

Як покарають Діану

У даній справі вже відбувся суд.

Так, на ньому постановили призначити 26-річній громадянці Суботіній покарання у вигляді штрафу в розмірі 15 тисяч рублів. 

Басманний суд зазначив, що раніше правопорушниця не притягувалася до кримінальної відповідальності, що пом'якшує обставини справи.

Реакція Діани

По закінченню судового процесу Діана Суботіна опублікувала stories на своїй сторінці в Instagram, де розповіла, що їй вдалося залагодити свої проблеми. За її словами, у дівчини не залишилося ніяких зобов'язання перед іншими людьми, "тільки перед собою".

Раніше користувачі неоднозначно відреагували на новину про затримання блогера з наркотиками. Так, деякі підписники виправдовували "пацанку" молодим віком і юнацьким максималізмом, властивим в ньому, інші ж вказували, що Діані ніяк не допомогла участь в проекті і її життя приречене на проблеми з законом і неблагополуччя.

Діана Суботіна, скришот з stories

До слова, проект "Пацанки" був покликаний допомогти учасницям побороти шкідливі звички і психологічні проблеми, що ведуть до них. За правилами шоу, дівчата потрапляли в закриту "школу леді", де з ними працювали професійні фахівці.

По закінченню проекту екс-учасниці відзначали, що їм вдалося змінити своє життя в кращу сторону і уникнути багатьох проблем.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що "холостячки", "супермоделі", "пацанки", що стали успішними блогерами після ТВ-шоу.

Також ми писали, що переможниця "Від пацанки до панянки-5": Завдяки бійкам поставила себе в колективі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом