Готувати за урок: названо страви, які пропонують подавати у шкільних їдальнях
Готувати за урок: названо страви, які пропонують подавати у шкільних їдальнях

Готувати за урок: названо страви, які пропонують подавати у шкільних їдальнях

Концепцію сучасної шкільної кухні презентували під час другого дня форуму Україна 30. Здорова Україна.

Шеф-кухар Євген Клопотенко назвав страви, які пропонують готувати у школах, аби зробити раціон дітей смачнішим та кориснішим.

– Салат з морквою та яблуками, салат з капустою, суп мінестроне, рибні котлети, плов, українська вертута, кускус з овочами, – розповів Євген Клопотенко.

Водночас співзасновник ГО Національна асоціація громадського харчування Орест Степаняк озвучив вимогу, яка обов’язково має виконуватися, щоб страви були максимально корисними.

– Маємо вчитися готувати за урок і віддавати за перерву, щоб їжа була максимально свіжою, – пояснює Орест Степаняк.

 

Теги по теме
Школа
Источник материала
Поделиться сюжетом