28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Брітні Спірс благає врятувати її від батька: контролює її кар'єру, гроші та дітородні органи
Брітні Спірс благає врятувати її від батька: контролює її кар'єру, гроші та дітородні органи

Брітні Спірс благає врятувати її від батька: контролює її кар'єру, гроші та дітородні органи

Брітні мріє вийти заміж і народити ще одну дитину, але наглядачі примусили її вставити внутрішньоматкову спіраль, так як опікуни (серед яких рідний батько співачки) проти спадкоємців. Виймати захист співачці забороняють-без дозволу вона не може поїхати до лікаря.

Про умови свого ув'язнення артистка розповіла в Zoom, про що повідомив Telegram-канал "Тільки нікому".

Артистку підсадили на сильнодіючі препарати

"Я не хочу бути рабинею! Я брехала світу, кажучи, що щаслива, і у мене все в порядку. Я не щаслива і не в порядку. Я не можу спати. Я в депресії. Я плачу кожен день. Я так довго не зверталася до суду, оскільки не відчувала, що мене почують",- заявила співачка по Zoom зі свого будинку в Лос-Анджелесі.

Бріт хоче, щоб її перестали напихати таблетками. Вона хотіла відмовитися від шоу у Вегасі (в 2013 році її змушували давати мало не щоденні концерти протягом декількох років). Коли артистка заявила менеджменту, що не вийде на сцену, їй спочатку пригрозили судом, а після поміняли ліки і підсадили на літіум.

"Це сильний наркотик. Якщо його приймати більше п'яти місяців, може розвинутися розумова неповноцінність. Я відчувала себе ніби п'яною, не могла ні про що поговорити, ні з мамою, ні з татом",- поскаржилася Спірс.

Батькові подобалося, коли його доньці завдавали біль

Після цього бунту Спірс відправили в маленький будиночок в Беверлі-Хіллс на реабілітацію вартістю 60 тисяч доларів на місяць. За словами співачки, співробітники приватного рехаба намагалися заподіяти їй біль, і батькові це подобалося.

Батько і опікун Брітні-Джеймі Спірс

Там у неї не було ніякої приватності. Брітні тижнями забороняли бачити дітей і бойфренда. 6 медсестер не залишали її на самоті ні на секунду, навіть коли співачка переодягалася.

Але і вдома Спірс змушують відчувати себе, немов у лікарні. Вона стверджує, що її опікун батько, який контролює її " на всі 100 000%", насолоджується її сльозами і стражданнями. Вона не може бачитися з друзями і елементарно покататися з бойфрендом удвох на його машині.

Важелі тиску у опікунів прості: якщо Брітні не слухатиметься, то не отримає свої ж гроші і не полетить у хлопцем у відпустку на Мауї.

Її нинішній бій-френд і колишній – Джастін Тімберлейк підтримали зірку нульових

У день суду бойфренд співачки-фітнес-тренер Сем Асгарі-виклав фото у футболці з написом "FreeBritney". 

Скріншот сторіс Сема Асгарди

Свободи зірка нульових і домагається: вона заявила, що не повернеться на сцену, поки батько і його підлеглі не відійдуть від справ. 

Бріт травмована і знаходиться в шоці. Вона боїться людей і більше нікому не довіряє. Вона готова продовжувати зустрічі з психологом, але замість 3 сеансів на тиждень просить призначити хоча б один. При цьому, в терапію зірка не вірить, вона сподівається на Божу допомогу.

Тепер суддя, захопилася мужністю Спірс чесно про все розповісти, буде опитувати лікарів і психотерапевтів, які спостерігали співачку. Хтось вже повинен покласти край тому пеклу, в якому Брітні живе 13 років

Джастін Тімберлейк підтримав свою першу любов. Музикант написав, що "у сучасному світі ніхто не має права диктувати жінці, що їй робити зі своїм тілом, і утримувати її в ізоляції проти волі".

Музикант з дружиною Джесікою Білл сподіваються, що Брітні доб'ється права жити нормальним життям.

Раніше ми також повідомляли про те, що поп-співачку Максим ввели в кому і підключили до апарату ШВЛ: "не реагувала".

Також навесні цього року Брітні Спірс, забувши про вік і проблеми, запалила з коханим на весіллі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом