У Росії п'яні депутати партії Путіна врізалися в човен з сім'єю - молодий батько загинув
У Росії п'яні депутати партії Путіна врізалися в човен з сім'єю - молодий батько загинув

У Росії п'яні депутати партії Путіна врізалися в човен з сім'єю - молодий батько загинув

У РФ молодий батько сімейства загинув через кількох депутатів від правлячої партії" Єдина Росія", які були в стані алкогольного сп'яніння.

Загиблий чоловік відпочивав на надувному човні разом зі своїм сімейством, в тому числі – п'ятирічною дитиною. Нічого не віщувало біди, однак, на тій водоймі вони були не одні, повідомляє Telegram-канал Readovka.

надувний човен

За попередніми даними Надувний човен з сім'єю протаранило на високій швидкості легке малогабаритне моторне судно з п'яною компанією на борту. Виявилося, що серед них було кілька депутатів "єдиноросів" – Юрій Краснобаєв і Юрій Погибов.

Удар призвів до того, що батько сімейства вилетів за борт. Його тіло знайшли лише через 10 днів вранці (інцидент стався ще 18 червня). Чоловікові було всього 32 роки.

Депутати навіть не зупинилися, щоб надати першу допомогу

моторний човен депутатів вже на березі, після події

Тим часом човен з депутатами навіть не зупинився і просто поплив геть з місця події. Дружина загиблого Дениса Безрукова Ольга розповіла, що човен з винуватцями аварії повернувся на місце події лише приблизно через 15 хвилин. При цьому кількість людей на ній стало помітно менше. Пізніше з'ясувалося, що міні-катер ходив до берега, щоб висадити на ньому кількох людей. Їх особи, на даний момент, невідомі.   

У своє виправдання депутати жигулівська повідомили, що вони нібито пішли з місця події, щоб покликати на допомогу рятувальників. При цьому Краснобаєв став заперечувати той факт, що човен повернувся з помітно меншою кількістю людей на борту.

Багатьох користувачів мережі обурив також і той факт, що пізніше депутати "Єдиної Росії" навіть не спромоглися відвідати з вибаченнями і пропозиціями про допомогу втратила чоловіка жінку.   

Нагадаємо, що в Україні розпочався небезпечний сезон: змії активізувалися, одна дитина вже в реанімації.

Також днями вертоліт президента був обстріляний з кулемета: як мінімум 6 куль влучили в ціль.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом