28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Співачку МакSим поховають безкоштовно на найкращому місці на кладовищі, допоможе Стас Барецький
Співачку МакSим поховають безкоштовно на найкращому місці на кладовищі, допоможе Стас Барецький

Співачку МакSим поховають безкоштовно на найкращому місці на кладовищі, допоможе Стас Барецький

Російський музикант і шоу-мен Стас Барецький заявив, що, у разі гіршого сценарію розвитку подій, готовий безкоштовно організувати похорон співачки МакЅим.

При цьому він навіть пообіцяв знайти їй найкраще і гідне місце на кладовищі. Відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі "НеМалахов".

Потрібно бути готовим до гіршого

Настільки неоднозначну заяву Барецький, до слова, є президентом Союзу професійних ритуальних агентів РФ, пояснив тим, що завжди потрібно бути готовим до того, що може статися найгірше.

"Треба заздалегідь думати про такі речі",- переконаний Барецький.

Стас Барецький

При цьому він додав, що часто трапляється так, що смерть людини приходить раптово і не підготовлені близькі і рідні покійного в результаті починають панікувати і не знають, що робити. Ритуальний процес, зазначає Стас Барецький, займає багато часу.

"Щоб не було такого, що ось, померла, і не знають, що з нею робити. На все потрібен час, і особливо це стосується пошуку хорошого місця на кладовищі. Машина ритуального бізнесу заводиться довго: з усіма потрібно поговорити і домовитися, привезти індійський камінь і вже почати робити постамент, щоб до моменту похорону він був готовий. Щоб не було так, як з Жанною Фріске",- додав президент Спілки професійних ритуальних агентів Стас Барецький.

Співачка МакЅим досі в критичному стані

Співачка МакЅим (Марина Абросімова)

Варто нагадати, що деякий час тому співачку МакЅим госпіталізували з підозрою на коронавірус. Вона досі перебуває в одній з лікарень Москви в критичному стані. Інфекція вразила майже весь обсяг її легенів. Спочатку Марину Абросімову (так звуть співачку) підключили до апарату ШВЛ, проте пізніше він перестав справлятися зі своїм завданням.

Зараз 38-річна артистка переведена на екстракорпоральну мембранну оксигенацію.

Однак варто відзначити, що офіційні представники співачки активно спростовують цю версію і стверджують, що в реальності все не так.

Трохи раніше ми вже повідомляли про те, що артистці стає тільки гірше: співачка МакЅим на межі життя і смерті.

Нагадаємо, що більше десяти днів тому Поп-співачку Максим ввели в кому і підключили до апарату ШВЛ: "не реагувала".

 Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом