У Києві 2 матері розбещували своїх малолітніх дочок і знімали все на відео
У Києві 2 матері розбещували своїх малолітніх дочок і знімали все на відео

У Києві 2 матері розбещували своїх малолітніх дочок і знімали все на відео

Столичні правоохоронці викрили та затримали двох жінок, які вчиняли неправомірні дії щодо своїх дітей, а саме змушували зніматися у порнофільмах. Відзняті матеріали за участю своїх дочок заарештовані продавали в Інтернеті.

Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора України.

Мотиви злочинниць

В ході досудового розслідування встановлено, що двоє не пов'язаних між собою жінок протягом 3-4 років організовували фото - і відеозйомки своїх дітей 6 і 9 років з метою виготовлення матеріалів, що містять зображення відвертої сексуальної поведінки.

Одна із затриманих

У подальшому вони збували порнографічну продукцію через Інтернет невстановленим особам, за що отримували прибуток. За одну одиницю порнографічної продукції жінки просили до 2 тисяч гривень.

В ході обшуків за місцями проживання підозрюваних на мобільних телефонах і комп'ютерах було виявлено фото і відео за участю малолітніх дівчаток.

Як покарають матерів

Наразі жінки затримані в порядку ст.208 КПК України. Правоохоронні органи обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

За протиправні дії матерям загрожує покарання у вигляді 10 років тюремного ув'язнення. Крім того, їх можуть позбавити права перебувати на певних посадах або займатися певним видом діяльності на строк до трьох років, а також конфіскувати порнографічні предмети і носії порнографічної інформації.

Одна із затриманих

У разі, якщо в суді буде доведено, що ці дії за попередньою змовою вчинені групою осіб, або ж повторно, або ж з метою отримання прибутку у великому розмірі (від 3400 гривень) - термін позбавлення волі вже складе від 7 до 12 років.

Дівчатка 6 і 9 років на час розслідування були поміщені в спеціальні дитячі центри. Про інших опікунів дітей не повідомляється.

Раніше портал MY.UA повідомляв про як, що "Просив зняти відео в душі": все більше українських дітей стають жертвами грумінгу.

Також ми писали, що вісім польських патрульних не могли затримати українця під наркотиками: в хід пустили зброю.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом