Поліція обіцяє перевірити дії патрульних, які зупинили «слугу» Брагара
Поліція обіцяє перевірити дії патрульних, які зупинили «слугу» Брагара

Поліція обіцяє перевірити дії патрульних, які зупинили «слугу» Брагара

Нардеп Брагар звинуватив поліцейських у вимаганні хабара
Фото з відкритих джерел

Нардеп стверджує, що патрульні безпідставно звинуватили його у вживанні наркотиків

Департамент патрульної поліції України збирається перевірити законність дій патрульних під час зупинки в Києві авто народного депутата Євгена Брагара(«Слуга народу»). Про це правоохоронці повідомили ввечері 4 липня.

«У Києві співробітники патрульної поліції зупинили авто «Toyota» під керуванням народного депутата України. Поліцейські запідозрили, що народний депутат, імовірно, порушує вимоги ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння - ред.), тож його направили на освідування. Згодом народний депутат у соціальній мережі заявив про порушення з боку патрульних поліцейських. За фактом публікації народного депутата призначено службове розслідування, під час якого буде надана оцінка усім діям і обставинам», – поінформували в патрульній поліції.

Нагадаємо, учора поліцейський патруль зупинив автомобіль Toyota Camry з Євгенієм Брагаром за кермом. За словами поліцейських, вони запідозрили, що Брагар перебуває у наркотичному сп’янінні, через що запропонували народному депутату проїхати до лікаря-нарколога, на що той добровільно погодився.

При цьому за даними Новини.LIVE, до них потрапив протокол поліції, у якому начебто зафіксували стан наркотичного сп‘яніння Євгенія Брагара. За інформацією ЗМІ, поліцейські розповіли, що від депутата та його помічника поступали погрози у бік правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що 1 лютого 2020 року член парламентської фракції партії «Слуга народу» Євген Брагар в ефірі одного з ток-шоу запропонував пенсіонерці продати собаку елітної породи, аби сплатити борги за комунальні послуги. Після цього народний депутат став героєм численних фотожаб та мемів.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader