Місія ОБСЄ зафіксувала 339 порушень «тиші» на Донбасі за кілька днів
Місія ОБСЄ зафіксувала 339 порушень «тиші» на Донбасі за кілька днів

Місія ОБСЄ зафіксувала 339 порушень «тиші» на Донбасі за кілька днів

У Луганській області в період із вечора 2-го до вечора 4 липня СММ зафіксувала 78 порушень режиму припинення вогню
Фото: з відкритих джерел

Більшість порушень сталися в районі на захід і південь від Донецької фільтрувальної станції

Місія ОБСЄ зафіксувала з 2 до 4 липня зафіксувала 339 порушень режиму припинення вогню в на Донбасі. Зокрема Донецькій області – 261 та 78 – в Луганській. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

У Донецькій області в період із вечора 2 до вечора 4 липня СММ зафіксувала 261 порушення режиму припинення вогню, включаючи 58 вибухів (2 розриви боєприпасів, 25 вибухів у повітрі та 31 вибух невизначеного походження).

Більшість порушень сталися в районі на захід і південь від Донецької фільтрувальної станції (15 км на північ від Донецька), на північний схід від н. п. Гнутове (підконтрольний урядові, 90 км на південь від Донецька), а також у районі на північний захід від н. п. Маяк (непідконтрольний урядові, 19 км на схід від Донецька).

У Луганській області в період із вечора 2-го до вечора 4 липня СММ зафіксувала 78 порушень режиму припинення вогню, включаючи 37 вибухів невизначеного походження.

Більшість порушень виявлено в районах на північ і південний захід від ділянки розведення в районі Золотого (підконтрольне урядові, 60 км на захід від Луганська).

Нагадаємо, в результаті ворожого обстрілу на Донбасі у понеділок, 5 липня, загинув український військовослужбовець. Ще троє військових отримали поранення.

Источник материала
loader
loader