Італія — Англія: вже відомо, хто стане чемпіоном Євро-2020
Італія — Англія: вже відомо, хто стане чемпіоном Євро-2020

Італія — Англія: вже відомо, хто стане чемпіоном Євро-2020

Вже цієї неділі, 11 липня, на стадіоні лондонського "Уемблі" відбудеться вирішальний матч, який визначить переможця Євро-2020. За звання кращої команди змагатимуться збірні Італії та Англії.

Про це повідомляє портал SPORT24.

Прогнози на матч

Фаворитами матчу поки вважаються гравці англійської збірної. У букмекерських конторах відзначають, що коефіцієнт на їх перемогу становить 2.65.

Англія вперше почала свій шлях на євро з перемоги. Так, у стартовому матчі Євро - 2020 Англії вдалося обіграти Хорватію. Команда Саутгейта оступилася з шотландцями (0:0), а решту зустрічей виграла. У групі англійці методично перемогли чехів (1: 0), а в 1/8 фіналу завершили кар'єру Йоахіма Льова, забивши небачені два м'ячі, захистивши при цьому власні ворота.

У поєдинку з Данією Англія пропустила 1 м'яч, але таки виграла змагання в додатковий час. Матч закінчився з рахунком 2:1.

Тренер збірної Італії Манчіні

Нічия котується букмекерами на рівні 3.10, перемога Італії — також на 3.10.

Суперники англійців

Всього Італія і Англія зустрічалися 27 разів: з них 11 поєдинків вигравала Італія і 8 – Англія. Ще 8 матчів закінчувалися нічиєю.

Зазначимо, у двох останніх зустрічах на турнірі збірна Англії програвала італійцям. Італія ніколи не поступалася Англії у фінальних стадіях великих змагань, тому скидати її з рахунків рано.

Збірна Італії

У попередньому поєдинку Італія обіграла збірну Іспанії з пенальті. У фінальній стадії італійці забили 12 м'ячів і пропустили всього чотири.

Головний тренер італійської збірної розповів, що команді довелося неодноразово відходити від звичної тактики і адаптуватися до суперників, щоб пройти на наступні етапи. Після перемоги над Іспанією в 1/8 фіналу Манчіні заявив, що незважаючи на всі труднощі команда "наполегливо боролася і знала, що все так і буде".

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що на матчі Італія - Іспанія: Альваро Мората встановив відразу кілька рекордів на Євро-2020

Також ми писали, що на російському телебаченні з двох матчів Євро-2020 вирізали гімн України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом