Валерій Меладзе став сенсацією на Atlas Weekend - незважаючи на протести, звали "на біс"
Валерій Меладзе став сенсацією на Atlas Weekend - незважаючи на протести, звали "на біс"

Валерій Меладзе став сенсацією на Atlas Weekend - незважаючи на протести, звали "на біс"

Незважаючи на протест Гельсінської спілки України проти участі російського артиста Валерія Меладзе на найбільшому музичному фестивалі східної Європи Atlas Weekend, організатори заходу не скасували виступ співака.

Про це повідомляє видання «Главком».

Російський співак-хедлайнер вечора

На четвертий день музичного фестивалю, 8 липня, Валерій Меладзе виступив на сцені Atlas Weekend, ставши при цьому "одним з хедлайнерів четвертого дня фестивалю".

Артист виконав свої найпопулярніші хіти такі як "Салют, Вера", "Красиво", "Иностранец", "Я не могу без тебя", "Вопреки" та інші. Наприкінці виступу до співака приєдналася група "ВІА Гра". Меладзе і "ВІА Гра" «иконали дві композиції –  "Три реки" і "Притяженья больше нет".

Виступ Меладзе

Виступ так сподобався киянам і гостям столиці, що Меладзе пробув на сцені на 20 хвилин довше запланованого часу.

Протести громадських діячів

Раніше Гельсінська спілка України висловила протест проти участі Меладзе на фестивалі. Свою позицію правозахисники аргументували тим, що музикант входить в коло російських артистів, які служать авторитарному режиму.

"Ми вважаємо неприйнятним, коли не звертають увагу або навмисне залучають артистів, які виступають на приватних концертах для сімей і поплічників диктаторів. Саме так зробив Валерій Меладзе цього року, розважаючи на вечірці сім'ю Олександра Лукашенка", - йдеться в повідомленні Гельсінської спілки України в Facebook.

Люди. ті, що прийшли на виступи Меладзе

У коментарях до опублікованого посту більшість українців висловили схвалення позиції Союзу. Більш того, багато користувачів подякували громадській організації за солідарність з білоруським народом, що страждає від неправомірних дій самопроголошеного президента Білорусії Олександра Лукашенка.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що скандально відомий репер з РФ баста подякував Усику і Ломаченку за " подгон".

Також ми писали, що Олег Скрипка обізвав російськомовних українських артистів: "це моя особиста точка зору".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом