На Львівщині п'яний водій на смерть збив байкера, який відзначав річницю з коханою
На Львівщині п'яний водій на смерть збив байкера, який відзначав річницю з коханою

На Львівщині п'яний водій на смерть збив байкера, який відзначав річницю з коханою

ДТП сталося 19 червня в місті Сколе, що на Львівщині. Олексій Єлісєєв разом з дівчиною приїхав на мотоциклах для участі в забігу-трейлі, але навіть не встигли дістатися до заброньованого місця проживання.

Про аварію повідомила волонтерських-рятувальна організація MotoHelp.

Винуватець ДТП був п'яний як чіп

Олексій Єлісєєв зі своєю дівчиною Ольгою Блискавкою планували відвідати забіг-трейл і прийняти в ньому участь. Для цього вони на мотоциклах дісталися з Києва до міста Сколе, де два роки тому познайомилися. Так молоді люди хотіли відзначити річницю знайомства, відвідавши знайомі місця.

Пострадавший Алексей Елисеев с девушкой

Але ще на трасі біля в'їзду в місто вони зупинилися, щоб зателефонувати власникам будинку, де бронювали ночівлю. Місце не висвітлювалося ліхтарями, але їх транспортні засоби були оснащені відбиваючими елементами. В цей час в мотоцикл Олексія на величезній швидкості врізався автомобіль, від чого чоловіка відкинуло на 15 метрів. Водій втік з місця аварії, хоча, як тепер повідомляють, потім повернувся. У його крові виявили 2,3 проміле алкоголю.

Провину планують оскаржувати в суді

Постраждалого з безліччю травм забрала швидка допомога, через кілька днів його вирішили перевести до Києва для надання кращої медичної допомоги. Але в дорозі Олексію стало гірше, і через п'ять днів після ДТП він помер в лікарні. Незважаючи на те, що при зіткненні хлопець був у повній екіпіровці, захисному шоломі і rescue-жилеті, він отримав каліцтва, несумісні з життям.

Реакция в паблике MotoHelp

Винуватець ДТП зараз стверджує, що був повністю тверезий, а інформація про рівень проміле пропала з реєстру. Разом з адвокатом він намагається домогтися мінімального покарання у вигляді штрафу або умовного терміну. Волонтери з MotoHelp просять не цуратися цієї проблеми і домагатися справедливості разом. До речі, дівчина загиблого є членом цієї волонтерської-рятувальної організації.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що в Києві авто вилетіло на зустрічну і влаштувало ДТП зачепивши тролейбус

Також ми писали, що у Вінницькій області сталося ДТП за участю швидкої допомоги

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом