"Мені обіцяли більше ефірів", - Микола Тищенко викрив "Танці з зірками"
"Мені обіцяли більше ефірів", - Микола Тищенко викрив "Танці з зірками"

"Мені обіцяли більше ефірів", - Микола Тищенко викрив "Танці з зірками"

Український ревізор розповів в інтерв'ю, що під час участі в програмі «Танці з зірками» шоуранери обіцяли йому більшу кількість ефірів, ніж вийшло в результаті.

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті «Бабель».

«Телеканал завжди має домовленості»

Навряд чи для глядачів виявиться таємницею, що у різних телешоу є свої правила, і часто існують якісь домовленості з учасниками проектів з приводу кількості ефірного часу для кожного з них. Просто раніше ніхто не говорив відкрито на подібні теми. До тих пір, поки Микола Тищенко не дав інтерв'ю, згадуючи попутно події трирічної давності.

Він брав учать в передачі «Танці з зірками» в 2018 році. Коли до нього звернулися і запросили в проект, той відмовився, аргументуючи відповідь невмінням танцювати. Але шоуранери відповіли, що йому дадуть конкретну кількість ефірів, після закінчення яких ревізор покине передачу.

Выступление Николая на шоу

Але сталося так, що Микола Тищенко пішов після четвертого ефіру, тоді як йому обіцяли більше. Як сказав чоловік, «у каналу є зобов'язання, що зірка не піде раніше такого-то ефіру. Це все усні домовленості. Але обіцянки 1 + 1 не дотримав».

Відповіді довелося чекати недовго

Після заяви телеканал дав пряму відповідь. Вона виявилася очікуваною, досить сухою і банальною. У прес-службі сказали, що ніяких домовленостей не існує, і учасники залишають шоу рівно тоді, коли їх долю вирішать глядачі і журі.

У приклад привели Дмитра Комарова, який зовсім не вмів танцювати, але загальна любов глядачів і їхні голоси допомогли ведучому залишатися в «Танцях» цілих шість ефірів. Зрозуміло, що іншої відповіді і викриття чекати не доводилося, і навряд чи Миколі Тищенку треба було зводити наклеп на програму через три роки.

Николай Тищенко с партнершей

А глядачі просто не здивовані ні заявою, ні відповіддю. Як працює шоу-бізнес, розуміють всі без винятку. Тому резонансу цитата Тищенко не справила.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Ірина Шейк відмовляється від романтичних відносин з Каньє Вестом

Також ми писали, що Наташу Корольову захейтілі за дивні фото в ліфчику

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом