Måneskin показали новий скандальний кліп "I wanna be your slave": соліст цілується з барабанщиком
Måneskin показали новий скандальний кліп "I wanna be your slave": соліст цілується з барабанщиком

Måneskin показали новий скандальний кліп "I wanna be your slave": соліст цілується з барабанщиком

Відбувся реліз переможців «Євробачення-2021», італійської рок-групи Måneskin, на пісню I WANNA BE YOUR SLAVE, де вокаліст шокував шанувальників відвертим поцілунком з барабанщиком.

Відео доступне для перегляду в офіційному YouTube-акаунті виконавців.

Кліп провокаційний від початку і до кінця

Переможці відомого музичного конкурсу «Євробачення-2021» випустили в світ кліп на хіт I WANNA BE YOUR SLAVE, який відразу викликав хвилю зацікавленості, а слідом - пекучої дискусії серед шанувальників виконавців. Хоча відео обговорюють всі, кому не лінь, адже сюжет досить провокаційний і неоднозначний.

Наприклад, вокаліст Даміано Давид постав в облягаючій нижній білизні, більше схожій на еротичний наряд жінки, ніж чоловіка. Басистка Måneskin Вікторія Де Анджеліс приміряла шкіряне боді, яке тільки сліпий не назве зухвало сексуальним.

Найбільший резонанс викликав поцілунок двох чоловіків в кліпі, а саме - Даміано з барабанщиком. В принципі, весь кліп рясніє шокуючими кадрами, оголеними тілами, відвертими позами і діями. Все відповідає тексту пісні, але стиль для відео хлопці вибрали несподіваний - 80-і роки.

Коментарі неоднозначні, але без хейту

У мережі вже щосили обговорюють відео. Його дивилися або чули про поцілунок навіть ті, хто далекий від творчості групи. Незважаючи на провокацію у вигляді гомосексуального підтексту, ні фанати, ні звичайні слухачі не хейтять групу, а навпаки - дивуються шок-контенту, підтримують хоробрість виконавців, зазивають створювати всі кліпи в подібному стилі.

Кадр из клипа

Нагадаємо, Måneskin - італійська група, яка перемогла в цьому році на конкурсі «Євробачення». Після перемоги учасники встигли потрапити не в один скандал, але це лише додає колективу популярності. Їхні образи дивують навіть самих розпещених цінителів подібного стилю музики і образів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що рокери Maneskin випустили відв'язний кліп до хіту I wanna be your slave

Також ми писали, що актриса Паола Кордова поливає бензином Луї Франка в кліпі Like Fire групи 8lis5

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом