Поліція затримала пацієнта психлікарні, який два дні ховався після вбивства медбрата
Поліція затримала пацієнта психлікарні, який два дні ховався після вбивства медбрата

Поліція затримала пацієнта психлікарні, який два дні ховався після вбивства медбрата

Впродовж двох днів нападник переховувався в різних місцях, його вдалося спіймати за 50 км від місця скоєння злочину
Фото: dp.npu.gov.ua

Пацієнт медзакладу страждав на психічне захворювання, відрізнявся жорстокістю і агресивністю

У вівторок, 20 липня правоохоронці затримали пацієнта психлікарні, який втік з території медзакладу після вбивства два дні тому 54-річного медбрата. Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, підозрюваного у вбивстві вдалося спіймати за 50 км від місця скоєння злочину.

«Впродовж двох днів нападник переховувався в різних місцях. Сьогодні, 20 липня, вранці поліцейські затримали його за 50 км від місця скоєння злочину в одному із будинків у селі Зелене Інгулецького району», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що чоловіка доставили до поліції для з’ясування всіх обставин злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначено, що на пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад районної та міської поліції.

Нагадаємо, вранці 18 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що 21-річний пацієнт психіатричної лікарні вбив працівника медзакладу та втік з місця злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Пацієнт медзакладу страждав на психічне захворювання, відрізнявся жорстокістю і агресивністю. До лікарні потрапив, бо погано поводився з батьками.

До слова, сьогодні у Луцьку затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві сокирою дружини і доньки.

Источник материала
loader
loader