Принц Гаррі випустить мемуари: новий кошмар Єлизавети ІІ і всієї королівської сім'ї
Принц Гаррі випустить мемуари: новий кошмар Єлизавети ІІ і всієї королівської сім'ї

Принц Гаррі випустить мемуари: новий кошмар Єлизавети ІІ і всієї королівської сім'ї

Принц Гаррі, молодший онук королеви Єлизавети II, поділиться «помилками і отриманими уроками» життя в спогадах, які вийдуть в світ в 2022 році.

Повідомляє про подію Daily Telegraph.

Мемуари стануть одкровенням для читачів

Анонсуючи угоду з видавництвом Penguin Random House, герцог Сассекському заявив, що відобразить «злети і падіння» і буде «точним і цілком правдивим». За твердженнями BBC, принц спілкувався з членами своєї сім'ї і обговорював питання щодо майбутньої книги. Але Daily Telegraph пише, що він не послухається порад рідні, яка попросила Гаррі не виставляти напоказ теми переїзду в США і відмови від королівського статусу.

Видавництво Penguin не розкриває таємниці, пов'язаної з кількістю копій або прав власності на видання, як і питання створення аудіоверсії, міжнародних прав на переклад тощо.

36-річний принц сказав: «Я пишу це не як член королівської сім'ї, яким з'явився на світ, а як людина, яким я став». Він додав: «За ці роки я надягав велику кількість масок, як в прямому, так і переносному значенні. Припускаю, що, розповідаючи власну історію, я зможу продемонструвати те, що у всіх нас більше спільного, ніж здається».

Маркус Долі з Penguin Random House описав принца як «всесвітньо популярного лідера, ікону, яку нам випала честь публікувати».

Рукопис вийде в кінці 2022 року

У прес-релізі книжка описується як «інтимна і прониклива», «чесна і зворушлива». Повідомляється, що чорновий варіант герцог Сассекський повинен був передати видавництву ще влітку, але це відбудеться не раніше жовтня. Права на публікацію вже продані Penguin Random House.

Проверка рукописи в Penguin Random House

«Принц Гаррі запропонує невинний і цікавий індивідуальний портрет, який вкаже читачам, що за всім стоїть надихаюча, безстрашна людська історія», - йдеться в прес-релізі.

У травні було оголошено, що баронеса Сассекська видасть дитячу книжку про відносини членів сім'ї очима мами, яка вийде в тому ж видавництві. Передбачається, що Меган надихалася зв'язком між Гаррі і його сім'єю.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що помер всесвітньо відомий музикант: його називали "принцом"

Також ми писали, що Кейт Міддлтон ікона для жінок за 30-ть: як одягнутися стильно і елегантно

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны