19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
За $13 тис. і з "повним фаршем" - презентували нові авто британського бренду MG
За $13 тис. і з "повним фаршем" - презентували нові авто британського бренду MG

За $13 тис. і з "повним фаршем" - презентували нові авто британського бренду MG

У селі Капітанівка Київської області відбулася презентація лінійки нових моделей британського бренду MG. Машини цієї моделі знову офіційно продаватимуть в Україні. Цим займатиметься компанія Winner Imports Ukraine, яка є офіційним імпортером Ford, Volvo, Porsche, Jaguar, Land Rover, Bentley.Нові машини виставили в ряд перед будівлею компанії-імпортера. Серед них – седан В-класу MG 5, кросовер С-класу MG HS, а також два варіанти кросовера В-класу – з бензиновим і електричним двигуном. З кожним із цих автомобілів можна було познайомитися та випробувати його під час тест-драйвів.Під брендом MG англійці виробляють автомобілі із 1924 року. З 2009 року марка належить китайському концерну SAIC. Проте штаб-квартира та відділ дизайну все одно працює в Лондоні. Виробництво машин відбувається в Китаї.

В Україні стартують продажі одразу п'яти моделей. Одна з яких електрична. На всі бензинові легковики даватимуть офіційну гарантію 5 років або 150 тис. км. На електричні - 7 років або 150 тис. км."Вже з вересня цього року по всій Україні запрацюють 12 дилерських центрів бренду MG. Всі вони будуть розміщені поряд із салонами Ford. Маємо амбітний план - продати до 2025 року 10 тис. автомобілів MG, - говорить Сергій Носенко із Winner Imports Ukraine. – Обслуговуванням цих машин займатимуться наші фахівці із центрів Ford". Найдешевшим із лінійки машин бренду є седан В+-класу MG-5. Він коштує від 13,5 тис. доларів. У автомобіля стриманий сучасний дизайн, салон, як для цього сегменту машин, просторий. .Модель оснащують атмосферним 1,5-літровим двигуном на 115 к.с.і механічною коробкою передач. У дорожчих комплектаціях авто обладнане варіатором.MG ZS - кросовер В-класу. Його пропонують із легкосплавними дисками, рейлінгами для кріплення дахового багажника і накладками із нефарбованого пластика по периметру всього кузова. Об'єм багажного відсіка - 448 літрів.Оснащують модель також 1,5-літровим атмосферним бензиновим двигуном потужністю 115 к.с. У дорожчому виконанні можна обрати 1,3-сильний турбований силовий агрегат.У "базі" новинка коштує від 16,5 тис. доларів. У топовій комплектації - 22,7 тис.MG ZS EV - це електричний кросовер з кузовом моделі ZS. Зовні електричну версію можна розпізнати за лючком порту зарядки в решітці радіатора. Салон машини має деякі відмінності, особливо в торпеді.Під капотом моделі електродвигун потужністю 140 к.с. Батарея встановлена під днищем машини. Вона розрахована на 44,5 кВт-год. Її заряду вистачає на 263 км пробігу за розрахунками WLTP.MG HS - найбільший кросовер марки із тих, які продають в Україні. Це машина С-класу. Її оснащують більш потужними й тяговитими силовими агрегатами. Можна обрати із бензиновий турбований 1,5-літровий двигун потужністю 169 к.с. чи бензиновий 2-літровий з турбіною на 228 "коней". Автоматичні коробки передач можуть бути 6- або 7-ступеневими. Коштує таке авто в середній комплектації 22,5 тис. доларів.
Крім цього, планують до кінця 2021-го розпочати продаж електромобіля MG Marvel R.

Автомобілі під брендом MG вже продавали в Україні. Але через кризу компанія-імпортер припинила поставки. Зараз країною їздить близько 2 тисяч машин MG.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны