Тіло перетворилося на мумію: пенсіонерка на Дніпропетровщині жила в квартирі з померлою мамою
Тіло перетворилося на мумію: пенсіонерка на Дніпропетровщині жила в квартирі з померлою мамою

Тіло перетворилося на мумію: пенсіонерка на Дніпропетровщині жила в квартирі з померлою мамою

Жінка не відкривала двері поліцейським, вони змушені були розбити вікно до помешкання.

У під’їзді триповерхового будинку на околиці міста Кам’янського (Дніпропетровська область) сусіди відчули страшенний сморід. Коли на місце викликали поліцейських, з’ясувалося, що 64-річна мешканка однієї з квартири уже тривалий час живе з покійного матір’ю, тіло якої перетворилося в мумію.

Про це йдеться 22 липня в сюжетіТСН.19:30.

Нестерпний сморід сусіди зауважили, відколи почалася спека. Терпіли близько двох тижнів і нарешті викликали поліцію.  “Запах незрозумілий. Вранці, коли виводила гуляти собаку, вона нюхала повітря і опиралася — не хотіла йти”, - розповідала сусідка Надія Наталєнко. 

Коли жінка не відчинила правоохоронцям двері, їм довелося залізти на другий поверх пожежною драбиною і розбити вікно. В оселі поліцейські ледь не зомліли від нестерпного смороду, а коли почали огляд, виявили труп 93-річної матері, яку сусіди бачили на вулиці востаннє ще восени. Тіло померлої жінки перетворилося на почорнілу мумію. 

 Пенсіонерка не змогла пояснити, чому весь цей час жила з померлою матір’ю, яку, за її словами, “отруїли” якісь недоброзичливці. 

Тіло старенької забрали на експертизу. До її завершення у поліції від коментарів утримуються, але, за попередніми даними, слідів насильницької смерті не виявлено.

Сусіди приголомшені тим, що донька так довго приховувала її смерть і розповідають, що жінка й раніше відзначалася дивною поведінкою. Тепер вони переживають, щоб вона не втнула ще чогось більш небезпечного.  “Зрозуміло, що людина неадекватна, якщо живе з трупом. А якщо відкриє газ і вибухне цілий будинок? Або накинеться на когось із сокирою?”- висловлює загальні побоювання одна із сусідок. 

Однак, в районній службі соцзахисту кажуть, що жінка не стоїть на обліку як психічнохвора. “Має інвалідність другої групи загального захворювання, з приводу психічних захворювань на обліку не перебуває”, - повідомила заступниця начальника Південного управління соцзахисту Кам’янської міськради Ірина Стасенко.

Примусово забрати жінку на огляд до фахівців не мають права.

Новини України: під Дніпром дочка не помітила смерть матері, аж поки та не стала мумією

Источник материала
Поделиться сюжетом